Day 3

Aamupalalla taas vakkaripaikassa Double Six-beachilla! Päivän ainut nettiyhteys on yleensä täällä aamuisin, joten en ole vielä päässyt latailemaan kunnon kuvia, mutta eipä niitä ole tullut vielä juurikaan edes napsittua.. Ensimmäinen viikko on ihan hyvä lepäillä ja ottaa kaikki irti lomasta!! Loppuviikosta suunnataan todennäköisesti Javalle Batu Karasiin ja loppureissusta Gilille ja Uluwatuunkin olisi tarkoitus joku päivä ajaa.

Ollaan napattu Meri mukaan meidän kreisiporukkaan ja yritetään puhua se mukaan Batu karasiin vaihteluksi Kutalle. Meri lähti mukaan mun hedelmä-detoxiin ja nyt vedetään rantsussa lounaaksi hedelmiä ja käydään reippailla brunakävelyillä rantaa pitkiin sillä välin kun pojat pitävät surffitaukoa..

Meidän villa on Seminiyakissa, itse Kutalla en ole vielä kunnolla päässyt käymään lukuunottamatta eilistä illallista sushi-ravintolassa, mutta pakkohan sielläkin on käydä vielä pyörähtämässä!

Nyt odottelemaan Meriä rantsuun ja aamukävelylle!! 🙂

7 vastausta artikkeliin “Day 3”

 1. Jaavalle menossa ja varsinkaan Batu Karasiin menossa nyt ei ole järjen häivääkään. Menkää vaikka Lovinaan sillä aikaa. Gileille on vähän hankalampi ajella, ellei sitte ole paattia hallussa siellä. Suosittelen kuitenkin veneellä menoa Gileille tai lentämistä Lombokin kautta.

  Sanoit, ette ole ollut Kutalla, mutta syötte aamupalaa Seminyakissa. Sama asia. Kutan biitsi ulottaa Semin päähän saakka. Yhtä ja samaa.

  1. No nimenomaan paikallisten tuttujen mielestä paljonkin järjen häivää varsinkin surffin kannalta 😉 Matkaseuralaiset ovat asuneet täällä vuoden, joten Seminiyakin brekkupaikat nyt eivät kuulemma ole mitään verrattuna Kutan bilekatuihin, joihin nyt lähinnä tässä postauksessa viittasit.. Mutta kiitos kuitenkin vinkeistäsi ja mielipiteistäsi! Gilille mennään kylläkin veneellä, mutta ei Lombokille kylläkään 🙂

  2. Anolle: Eiköhän jokainen lomaile ja tee silleen niin kuin itse haluaa. Vaikka sun mielestä asiassa ei ole järkeä, voi jonkun muun mielestä ollakin.

 2. En ole viitannut mihinkään bilekatuun. En harrasta moisia. Tarkoitin Kutaa ja sen biitsiä joka ulottuu Semiin saakka.

  Mutta tee kuten lystäät, mitä tässä vinkkejä antamaan, vaikka 7 vuotta Kutalla asuinkin… :-/

  1. Älä käsitä väärin, kiitos vinkeistäsi 🙂 Mutta oli seminiyak omasta mielestäni paljon kutaa rauhallisempi, ihan näin perus-turistin näkökulmastakin. Kivaa kesää! 🙂

 3. Aah tulee ikävä takaisin Balille! Seminyak on ihanaa aluetta kun saa olla vähän sivussa siitä pahimmasta Kutan hälinästä ja sinne Kutan keskustaan pääsee hetkessä jos haluaa sitä säpinää. Ja Gili Trawangan on jotain ihan parasta! Ihanaa lomaa teille!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.