Gili Air

Terkkuja Gililtä! Viimeisen viikon aikana on nettiin pääsy ollut hieman hajanaista, jonka vuoksi ei postauksia ole näkynyt.. Ehjänä selvittiin kuitenkin Batu karasin reissusta, joka ehdottomasti oli näkemisen arvoinen paikka! Ensin reilun tunnin lento Bandungiin, josta vielä 8h ajomatka autolla perille Batu karasiin. Surffasin itsekkin vihdoin ja viimein Batussa, kivaahan se oli kun pääsi tokalla yrittämällä seisomaan laudalle! 😀

Gilille tultiin eilen ja lilluttiin rannalla koko päivä. Tänään onkin sitten huonompi keli, taivas pilvessä ja aamulla satoi. Harmittaa kun tämä päivä oli suunniteltu nimenomaan snorklauspäiväksi.. Saa nähdä jos keli vaikka tässä päivän mittaan selkenisi. Kohta kuitenkin kiertämään kävellen Gili Airin saarta, kunhan saa ensin sulateltua aamupalaa 😉 Huomenna sitten jo takaisin Balille ja alkaa viimeinen lomaviikko mun osalta, buu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.