Tj1

Tänään jäljellä 1 päivä, kotiinlähtöön nimittäin, buu! Tänään siis vielä viimeinen kokonainen päivä Balilla ja huomenna takaisin kotiin. Kotiuduttiin Gililtä toissapäivänä, pidennettiin kelien vuoksi reissua siellä päivällä ja vuokrattiin oma paatti ja kapteeni snorkkeliretkelle, joka oli itselläni yllättäen matkan kohokohta 🙂 Snorklattiin useammassa spotisssa ja lopuksi mentiin Gili Menon rantsuun makoilemaan. Reissussa on ollut matkassa Canonilta lainaan saatu vedenkestävä kamera, joten jotain fisukuviakin tulossa!

Söin itseni taas vaihteeksi ähkyyn taas tupla hedelmäsalaatilla, joten nyt rantsuun sulattelemaan. Outoa päästä ylihuomenna ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon nettiin oikealle tietokoneellekkin tän kännynettailun sijaan 😀

9 vastausta artikkeliin “Tj1”

  1. Hyvää kotimatkaa! 🙂 Oletko löytänyt muuten mitään kotiinviemisiä sieltä? Vai onko kohteet olleet enemmän ranta- ja surffi- eikä niinkään ostospainotteisia?

    1. Joo, yhtenä päivänä käytiin kiertelemässä kauppoja vähän enemmän, lähinnä noita surffimerkkejä. Pari vaatekappaletta tuli ostettua, ei sen kummallisempaa 🙂 Kerrankin puhdas rantsuloma! 😀

  2. No onhan Balilla, kuten jopa Gileilläkin nettipaikkoja lähes joka nurkalla ja hinnatkin about euron per tunti. Et sit niitä käyttäny?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.