Bye bye Bali!

Odottelen Balin kentällä Singaporen lennon lähtöä, joten tähän väliin mahtuu pienet välinettailut.. Toivon, että ensimmäinen lento hurahtaa nopeasti niin pääsee nukkumaan rauhassa pidemmälle kotilennolle Helsinkiin. Ihmisten Facebook-päivitysten perusteella Suomessa on ollut lähiaikoina kunnon helteet? Luin juuri myöskin yllättäen facesta jonkun linkkaaman lööpin, että sää kylmenisi ensi viikolla.. Tietystihän näin käy juuri kun itse palaan sinne 😀

Saatiin Tompan kanssa Gilillä joku supersitkeä flunssa ilmastoinnista ja oon yskinyt nyt puoli viikkoa keuhkoja pihalle, eilen ajettiin apteekkiin hakemaan jotain yskänlääkettä helpotukseksi, toivottavasti hellittää pian tai ei ainakaan pahene, ettei tarvitse alkaa lietsoa itselleen mitään denguekuume-paniikkia 😀

Kamalan haikea olo kun loma vilisi ohi silmissä, mutta ehdittiinhän täällä ollakkin se 3 viikkoa.. Aina ne lomat kuluvat nopeasti ja arki tuntuu rullaavan superhitaasti. Mutta ehkäpä jo aikakin palata normiarkeen ja päästä huomenna kokkailemaan itse vajaan kuukauden ravintolaruokailun jälkeen hehe! Pitää vissiin alkaa patistaa itseään väsilemään kotonakin noita hedelmäsalaatteja aamupalaksi 😉

6 vastausta artikkeliin “Bye bye Bali!”

  1. joo tääl on ollu just jonku kolmisen viikkoa kestäneet helteet, ainakin itä-ja pohjoissuomessa on pelkkää aurinkoa – huomenna pitäis olla ekat sateet luvassa mut saa nähä tuleeko. lapissa ollu euroopan lämpimintä 😀 tervetuloa vaik ilmat viileniski!

  2. Joo Lapissa on lasketeltu mäessä 30 asteen helteellä! 😉 Turvallista kotimatkaa! Ja aina Suomesta pääsee uudelleen pois. 😉 Kirjoita ihmeessä Balista enemmän juttua kun kotiudut, ollaan mietitty viimeistään ensi joulun pidempää reissua tuonne ja matkataan siis tällä kertaa lapsiperheen statuksella, joten bilevinkkejä en nyt ensisijaisesti kaipaa, toki niitäkin on aina mukava lukea. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.