Lomaltapaluu-fiiliksiä

Tämä ikävä flunssa sen kun jatkuu ja nyt viikonloppuna alkoi kuumeilukin, eli oikein mukava päätös kesälomalle! Eilen kävi matka siis lääkäriin kuunnelluttamaan keuhkoja, verikokeisiin, sun muuta.. En muista milloin mulla olisi viimeksi ollut näin inhottava pöpö! Nyt sitten lepoa, ettei satu mikään jälkitauti yllättämään. Palasin takaisin kotiin siis lauantai-aamuna ja muhun iski vielä flunssan niin kamala lomaltapaluuahdistus, ettei mitään rajaa. Ahdistaa lisäksi maata tukka sotkussa kotivaatteet päällä sohvalla, kun ei oikein muuta voi tällä hetkellä tehdä. Haluaisin jo päästä pukeutumaan työvaatteisiin ja föönaamaan+suoristamaan hiuksia kuukauden tauon jälkeen, että olisi edes hieman ihmisen näköinen. Sain jo heti lauantaina kuitenkin onneksi purettua tavarat ja pestyä pyykit, yleensä kun mulla tuppaa lojumaan matkalaukku purkamattomana aina sen ainakin pari viikkoa.. 😀
Onneksi kotiinpaluu ei kuitenkaan ole lainkaan niin masentavaa nyt kun Suomessakin on kesä. Eikä lomaltapaluuta ilman seuraavan reissun suunnittelua! Ensi viikolla alkaa lentojen selailu, edessä on syksyllä nimittäin reissu Kaliforniaan ystäväpariskunnan kanssa. Eli sitä odotellessa, jee!!

Täytyy käydä vielä tarkemmin läpi matkakuvia ja lisäillä niitä vielä enemmänkin tänne, tässä tämmöinen pieni ensipläjäys 😀 Yritän saada näpyteltyä jonkinlaisen reissupostauksen kun saan raivattua kuvamassaa läpi. Tässä pikaiset terkut, kun pari päivää on mennyt räkää keuhkoista yskiessä ja niistäessä!
Ps. Eräs lukija on nyt reilu puoli vuotta linkkaillut mun kommenttiboksiin kuvia mun poikaystävän Facebook-profiilista erinäisin mielenkiintoisin kommentein. Todella imartelevaa, että meidän yksityiselämä kiinnostaa näinkin paljon, mutta tiedoksi, että kommentit ovat menneet ja tulevat edelleenkin menemään roskakoriin, ip-osoitteiden selvittäminen on muutaman klikkauksen homma, mikäli asia sen vaatii. Luulisi, ette meidän elämämme nyt aivan niin mielenkiintoista ole 😉

8 vastausta artikkeliin “Lomaltapaluu-fiiliksiä”

 1. Kotiinpaluu on aina vähän ankeaa (toki myös ihanaa samalla), ja vielä kipeänä…
  Kerrotkos lisää surffauksista, tuliko kuvia 🙂 ? Haluaisin itsekin kokeilla joskus matkoilla, on kyllä jotenkin tullut mielikuva että se ei ole kovin helppoa alkuun ;).
  Olitko tyytyväinen teidän majoitukseen? Näyttää ainakin aika kivalta!
  -loomis

  1. No onhan se surffaus alkuun melko haasteellista, riippuen tietty aallosta ja voi mennä ensialkuun hermo 😀 Mutta kivaahan se oli! Ja olin tyytyväinen tuohon meidän villaan (oma kuva), mopomatkan päässä rannasta Seminiyakissa, oma pooli, ilmastointi yms, buenoa!! 🙂

 2. Oi ihanaa, minkä pituista reissua olette Kaliforniaan suunnitelleet? Sinne ei varmaan ihan vaan viikoksi viitsi lähteä, kun matka on pitkä ja aikaero iso. Voi kun mullakin olisi enemmän lomaa ja vähemmän töitä, niin reissaisi vaikka minne…

  1. IHan vain reilu pari viikkoa, pidempää lomaa en saanut töistä neuvoteltua, tosin vaihdoin kylläkin lomarahani päiviksi, muuten ei voisikaan näin paljoa reissailla 🙂 Ja joo, sinne ei kyllä ihan viikoksi kannata lähteä. Itse myös haaveilen enemmästä lomasta ja vähemmästä töistä, huoh 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.