Nike-pähläilyä..

Olin jo jonkin aikaa selaillut netistä uusia Niken lenkkareita. Viimeksi keväällä ei etsintä tuottanut tulosta, joten aloitin Calirootsin selailun uudestaan ja sinnehän oli tullut vaikka mitä ihania uutuuksia! Olen jo vuosikausia ollut niin Nike-fani kun vain olla voi ja jossei raha olisi esteenä, voisin pistää näitä tilaukseen vaikka joka päivä.. 😀
Vähän neutraalimpi väri..

En…kestä…kuinka..hienot !!!
Pinkit nyt ainakin sopisivat väriltään mulle 😉
Nämä taas ehkä vähän liian nössöt omaan makuuni, toki hyvin käytännölliset noihin räikeisiin verrattuna 😀
Ja sitten hieman ylläolevia erilaisemmat!
Katselin noita korkeapohjaisia Dunk Sky Higheja jo tammikuussa Honolulussa, mutten raaskinut silloin niitä ostaa, vaikka pilkkahintaan olisi saanutkin. Nyt harmittaa!
Olen tilannut aikaisemmatkin Nike SB:ni Calirootsilta muutama vuosi taakseperin. Omasta mielestäni kokoja löytyy hyvin, samoin malleja ja toimitus on nopeaa! Tilausta helpottaa tietty myös se, että tiedän oman kokoni näissä Niken katukengissä olevan 35,5, jota löytyy lähestulkoon joka mallista 🙂
En kertakaikkiaan malttanut odottaa ja  kysellä teidän mielipidettä siitä, mitkä mahtaisin kesäksi tilata. Kaverin konsultaatio ja vakuuttelu riittivät ja yhdet lähtivätkin express-toimituksella kotiinpäin! Paljastinkin jo myös mm. instagramin puolella valintani. Sieltä löydyn siis nimellä iines .
Arvaatteko mitkä yksilöt? Olen nääääääääin innoissani! 🙂

Jos joku tietää muita verkkopauppoja, jotka myyvät Nike SB:tä ja muita Niken katukenkiä naisille, niin otan vinkkiä mielellään vastaan!

8 vastausta artikkeliin “Nike-pähläilyä..”

  1. Törkyhienoja! Lisää jenkkimatkan ostoslistalle tavaraa 😀 Mä ehkä ottaisin oranssit tai pinkit, joten jommat kummat veikkaan sunkin valinneen.

    Emmi L.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.