Yves Rocher-kamppis: Valitsema tuote kaupanpäälliseksi! :)

Haluaisin vinkata teille Yves Rocherin loistokamppiksesta, joka alkoi tänään! Kamppiksessa saat valita tilaajalahjaksi minkä vain tuotteen, eli aikaisen hyvä diili! 😉 Kamppis on voimassa viikonlopun yli, eli 16.6.2013 keskiyöhön asti. Hyvä sauma tilata esimerkiksi kesän aurinkoöljyt-tai rasvat jemmaan.

.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(21269084)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);
 

Kamppista pääset hyödyntämään ylläolevaa kuvaa klikkaamalla tai TÄSTÄ LINKISTÄ! 🙂 Shoppailun iloa! Täytyy itsekkin huomenna tutustua valikoimaan, huomasin nimittäin joku aika sitten, että Yvesin valikoimiin on tullut vaikka mitä kivoja aurinkotuotteita. Itse olen jo vuosia vannonut Yvesin aurinkotuotevalikoimaan ja voin lämmöllä suositella öljyjä ja rasvoja. Koko aurinkotuote-arsenaali löytyy TÄÄLTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.