Bali-ostokset

Huomenta, huomenta! Ei olisi eilen pitänyt nukkua niitä päikkäreitä, heräsin tänään jo ennen aamukuutta saamatta enää unta. Oli mielenkiintoista istuskella tässä koneella kahvia juoden ja kuumetta mittaillen hiljaisuudessa, kun ei ollut Huomenta Suomikaan vielä alkanut 😀 Tietty varmasti myös tuo aikaero vielä vaikuttaa. Pakko aloittaa lääkärireissun jälkeen joku kirja, ettei tule aivan hulluksi kotona.. 
Muutamat lukijat kyselivät jo reissun aikana, että onko paikanpäältä tullut tehtyä paljon ostoksia. En lähtenyt Indoihin valmiiksi mielessä mitään, mitä olisin vartavasten halunnut ostaa. Ajattelin, että jos jotain kivaa tulee vastaan, niin ostetaan sitten. Ekalla viikolla kävimme surffimerkkien outleteissä, joista ei itselleni löytynyt juuri mitään, tai sitten olin vain aurinkopäivän päätteeksi liian väsynyt keskittymään noiden jättihallien valikoimaan.. 
Kutalta ilmeisesti löytyy ”parempikin ostari”, mihin oli näköjään piakkoin avaamassa Zara (ajettiin nopeasti vain ohi) ja Merin mukaan sieltä löytyy muitakin länsimaisia merkkejä. Itse en kuitenkaan siellä käynyt, vaan tein ostokseni muutamassa surffimerkin kaupassa. Yhtenä päivänä kävimme kiertelemässä Kutan liikkeissä, mutta sama valikoima siellä yllättäenkin oli Roxylla, Billabongilla sun muilla kun Seminiyakissakin ja ostin Kutalta mm. yhden Rip Curlin pipon, jota olin katsonut jo aikaisemmin Semissä ja yhden Roxyn hupparimekon, jota myöskin olin katsonut jo aikaisemmin, mutta omaa kokoani ei tuolloin ollut..
 Roxyn hupparimekko

Parit bikinit tuli ostettua myös Billabongilta, jossa oli joku tarjous
joka antoi yhden tuotteen kaupan päälle kun osti kolme, joten otin
sitten neonpersikkaiset boardshortsit vielä kaupanpäälle. Siinä olivat
mun reissuostokset, jossei nyt lasketa muutamaa käsihärpäkettä ja
saronkia, jotka ostin rantakauppiaalta.

Toisista bikineistä ei ollut nyt kuvaa, mutta koralliset (rusketusta korostavat tottakai), jotka pääsivät reissussa heti käyttöön 😉
Omasta mielestäni hintataso oli ainakin näiden merkkien kohdalla vähintään Jenkkitasoa, joten mitään ”pakko hamstrata kun halvalla saa”-efektiä ei todellakaan tullut, ostin sen minkä tarvitsin enkä yhtään enempää. Jotenkin tuntuu, etten ole aikoihin ostanut uusia vaatteita kun tulee nykyään entistä vähemmän käytyä keskustassa. Joskus muutaman kuukauden välein saattaa löytyä jostain ohikulkumatkalta joku peruspaita, mutta siinä se. Ennemminkin on tällä hetkellä se tilanne, että tulisi päästä noista vanhoista rojuista eroon ja varata jostain kirpparipöytä..

7 vastausta artikkeliin “Bali-ostokset”

  1. Heh, taas ihan samoja mietteitä, mitä itselläni on ollut-eli kirppispöydän varaus mielessä myös täällä! Mun häkkivarasto on Täynnä kirppispusseja, sinne ei yksinkertaisesti mahdu yhtikäs mitään muuta. 😀 Aika säälittävää jopa!

    1. Hahha , mistä sitä tavaraa kertyy!?! Ärsyttää kun mulla ei ole edes häkkivarastoa, niin pitää hillota kämpässä sisällä kaikkea roinaa 😀

  2. Oot melkein aina kipeana?
    About joka toisessa postauksessa on nuha tai kuume?

    Myy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.