Alternaa, ihovoiteita ja 30 Daysiä..

Kävin ennen reissua täydentämässä kosmetiikkavarastoa pitkästä aikaa, sekä reissua varten, että ihan muuten vainkin. Mulla tuppaa aina tarttumaan mukaan ties mitä hömpänhömppää kun noille kemppaosastoille eksyn, vaarallisia paikkoja.. 😀 

Bongasin Stockalta jotain uutta Lorealin aurinkovoidetta. Ehdin hyllyllä lukea nopeasti tuoteselosteen, jossa kerrottiin voiteen sisältävän melaniinintuotantoa kiihdyttäviä ainesosia, jotka siis tehostavat rusketusta. Passaa siis minulle! Lähti matkaan Sk30 ja Sk50-versioina! Samaa settiä sitten vielä after-sun.. Reissussa tuo Lorealin aurinkovoide oli muuten toimivaa, mutta tahrasi kaikki vaaleat vaatteet keltaiseksi!! Sen jälkeen ei enää raaskittu sitä käyttää ollenkaan 😀 Tuo Lorealin after-sun oli kyllä ostamisen arvoinen, suosittelen!

Mun ikilemppari Lumenen Arctic Aqua-kasvovoide oli näköjään kokenut jonkun uudistuksen, enkä meinannut ensin sitä hyllystä erottaa. Aivan paras kasvovoide kuivalle iholle!

Sitten niihin Alternan hiustuotteisiin, josta ehdinkin jo lyhyesti mainita ennen reissua! Menin kampaamotuoteosastolle takaraivossa lähinnä ajatuksena ostaa joku Kerastasen tai Maroccanoilin superkosteuttava shampoo ja tehohoito. Kriteerinä oli, ettei tuote mielellään ole rakennepaikkaava pidennysten vuoksi ja on niin kosteuttava, että passaa myös aurinkolomalle kosteuttamaan hiusta. Olen aikaisemmin käyttänyt pidennysten kanssa vuosikaudet kaikkia maailman hiustuotteita sekaisin, eikä tukka ole mennyt miksikään, ennen viime kesään Barcan loma.. Redkenin aurinkohiusten naamio nimittäin pisti nämä tämänhetkiset pidennyshiukset niin järkkyyn takkuun, että olen sen jälkeen ihan kilttinä alkanut noudattaa noita ohjeistuksia näiden kylmäkeratiini-pidennyshiusten kanssa, vaikkei Simplyn kanssa vastaavanlaista ongelmaa ollutkaan..
Myyjällä oli omakohtaista kokemusta kyseisistä Alternan tuotteista, jonka vuoksi lämpimästi suosittelikin näitä. Hinta Kerastaseen ja Maroccanoiliin oli hämmästyttävän paljon alhaisempi, muistaakseni esimerkiksi tuolla shampoolla noin 20 euroa, kun Kerastasen shampoo huitelee vissiin siellä 30 euron tienoilla. Olin nimittäin tähän asti ohittanut Alternan hyllyn aina juuri tämän hinta-ennakkoluulon vuoksi! Jos joku pidennykset omaava, mutta tujua kosteutusta tarvitseva etsii shampoota ja hoitsikkaa, niin suosittelen lämmöllä tätä! 🙂 Tykästyin näihin lopulta niin paljon, etten raaskinut kantaa purkkeja ollenkaan matkalle mukaan, vaan otin matkapesuaineiksi kaapista vanhat vajaat pullot..

Kävin ennen matkaa myös shoppailemassa hieman Helenankadun Dui Clinicissä samalla kun värjäytin ne ripseni.. Vivisanten aurinkokapseleiden myynti on lopetettu kokonaan ja kapseleita löytyikin Dui Clinicistä hyvään hintaan, joten ostin reissua ja muutenkin kesää ajatellen yhden paketin. Myös uusi NeuLash-putkilo lähti mukaan kassan kautta. 
Ystävällinen Laura antoi mulle testiin 30 Daysiltä uudet selluliittituotteet, eli 30 päivän selluliittia vähentävän tablettikuurin ja samaan aikaan käytettävän selluliittivoiteen, jota levitetään päivittäin ongelma-alueelle kuurin aikana. Aiemmin olen tykästynyt näistä 30 Days-tuotteista mm. Colon cleanseriin, jota itseasiassa kävin juuri viime kuussa ostamassa lisää Stockalta. Tekemäni postaus tuotteesta löytyy täältä. Olen kokenut Colon Cleanserin olevan tehokkain keino kehon puhdistukseen yhdistettynä ruokavalioon, Havaijin reissulla putosi muutama kilo syömällä päivittäin noita ja hedelmäpainoitteista ruokavaliota yhdistettynä liikuntaan, vaikkei tuo itsessään mikään varsinainen laihdutustuote olekaan. Suosittelen lämpimästi testaamaan! Viimeksi ostaessani tuotteen hinta oli Stockalla muistaakseni 30 euron pintaan. 
Nyt jäädään seuraamaan noiden sellutuotteiden tehoa!! Sain mukaan myös saman sarjan erikoisen ”selluliittimittarin”, joka iholle painaessa kertoo tuon kehonosan selluliittitilanteen. Interesting 😀 Makailinkin viime viikonloppuna lattialla sen mittariläpyskän kanssa mittailemassa omia reisiä, haha! 😀

Yksi vastaus artikkeliin “Alternaa, ihovoiteita ja 30 Daysiä..”

  1. Mulla on itsellä noi Lorealit tällä hetkellä käytössä täällä Jenkeissä ja noi jotenkin inhottavasti kuoriutuu ihosta levityksen jälkeen 😀 mies ei myöskään tykännyt etten kertonut niissä olevasta glitteristä ennen ku se oli levittänyt rasvan itseensä 😀 mitäs meni mun purkeille
    Veronica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.