Outoja unia

Hahhaha arvatkaa mitä?! Heräsin eilen yöllä siihen, kun itkin unissani! 😀 Näin ihan kamalaa painajaista, jossa olin takaisin Gilillä jossain aivan kamalassa majoituksessa ja aloin järkytyksissäni tuhertaa itkua. Lähdin tuolta kauhumajoituksesta sitten ovet paukkuen pois, että nyt riitti ja lähden takaisin Suomeen ja jätin poikaystävän sinne.

Tässä vaiheessa heräsin silmät märkinä ja mietin hetken, että mitä täällä oikein tapahtuu 😀 Veikkaan, että olen viimeksi itkenyt unissani varmaan lapsena hahaha. Tiedättekö joskus kun sama uni jatkuu, vaikka heräisikin välissä? Kävin jokatapauksessa loppuviikosta (siis ihan oikeassa elämässä) lääkärissä testeissä, ettei mussa piile mitään mukavaa loistartuntaa reissusta ja odottelen soittoa lääkäriltä alkuviikosta. No tuossa unessa sain vielä kaikenlisäksi puhelun lääkäriltä Suomesta, mutta linja pätki niin pahasti etten saanut selvää muuta kun että ”nyt on loinen ja tuutuut”. Siinä vaiheessa taisin juuri tarkalleen herätä ja alkaa itkemään ja päätin että lähden hakemaan Suomesta asti vastausta lääkäriltä tähän asiaan ja lennän sitten takaisin Indoihin.. 

Toivottavasti tuo valaistus vain feikkasi mun rusketusta, olin aivan shokissa kun näin tän
kuvan. Eikai se nyt viikossa ole voinut tyystin kadota?! 😀 Ihan vain väliin aiheesta poiketen..
Jostain syystä mulle tuli jotain kamalia ongelmia Finnairin kanssa kun palasin Suomesta hakemasta niitä tutkimustuloksia ja ne eivät suostuneet ottamaan mua lennolle, koska mun matkalipussa ei oltu määritelty istuinpaikkaa, jonka check-in-ihmiset olivat möhlineet. Sain Finskiltä ihan kamalaa palvelua, kun lentoemännät sanoivat, että voithan mennä makuulle ja lukea vaikka Seiskaa sen aikaa että pääset seuraavalle lennolle (:D). Nostin koneessa aivan kamalan mekkalan asiasta ja vaadin saada puhua lennon purserille, lensinhän unessa kuitenkin business-luokassa, kun olin ottanut upgraden 😉 En sitten kai loppujen lopuksi koskaan päässyt takaisin reissuun, vikan unen taisin nähdä jostain kissanpennuista. Että semmoista.. Harvoin näen unia jotka muistaisin näin tarkkaan vielä aamulla, mutta en tajua mistä nämäkin jutut nyt kimposivat. Mielenkiintoista 😀
Toisaalta muistan kyllä vieläkin niin elävästi ”pahimman painajaiseni” jonka näin joskus 4-5-vuotiaana, jossa merirosvot jahtasivat mua mun kodissa ja yritin piiloutua niiltä ties minne ikkunasta pakoa myöten, hahaha 😀 Se oli kyllä kuumottava uni!
Onko teillä jotain unia, jotka muistatte elävästi vielä vuosienkin takaa??
Kivaa sunnuntaita kaikille! Itse heräsin jo taas klo6 aikaerosta johtuen, hehh.

4 vastausta artikkeliin “Outoja unia”

  1. Hah, mitä unia. 😀 Itsellä kävi Gileillä oikeasti melkein juuri noin alkuvuodesta. Majoituksesta, joka oli jo pariin kertaan vaihtunut erinäisistä syistä, löytyi yöllä nukkumaan mentyäni luteita sängyssä, hyi s… Siinä ei kyllä ollut itku kaukana.Gili Air oli paratiisimainen saari, ja oi niitä rantoja, niitä en unohda ikinä, mutta tuona yönä pakkasin laukkuni ja aamusta lähdin heti Balille puhtaaseen hotelliin. Suunniteltu Gili-visiitti kestikin suunniteltua vähemmän… Lisäksi säikähdin Gilillä niitä vapaana mökin vieressä kulkevia luonnonvaraisia parimetrisiä liskoja, apua… 😀

    1. Voi kauheeta!! Mä aina kurkkasin just lakanoiden väliin, ettei siellä kuhise mitään. Harmi, että sulla jäi Gilin loma tuommoiseksi ja huh, noista liskoista en ollut kuullutkaan eikä onneksi tullut vastaan! 😀

  2. Mä muistan kyllä kanssa lapsuudesta asti jotain unia. Ja kamalinta on se, että jotkut unet toistaa itteään vuodesta toiseen. Näin varmaan 15 vuotta painajaista mun lapsuuden hoitopaikan sängystä ja että tipuin sieltä. Nyt oon vihdoin päässyt siitä yli 😀 Toisina öinä muutenkin muista tosi hyvin painajaiset ja toisina öinä onneksi unohdan kaikki sekopääunet. Viimeyönä hengasin jonkun lahkolaisten kanssa joilla ei ollut sähköä eikä mitään. Unet 😀

    Emmi L.

    1. Voi kamala 😀 Mä kans välillä muistan aamulla hyvinkin selkeästi, mutta sitten aamun mittaan unohdan. Kiva toi lahkolaisjuttu :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.