Roxyn mekko in action ja räps!

Otin vihdoin testikäyttöön eräs päivä tuon uuden Roxyn hupparimekon ja kuinka hyvä ostos se olikaan! Aivan loistava kesävaate. Innostuin pitkästä aikaa, tai oikeastaan vähän tylsyyksissäni räpsimään jotakin kuvia, joten tässä olkaa hyvät.. 

”Mitä bloggaajat tekevät vapaa-aikanaan? Ottavat itsestään kuvia :D”
Ennen kun alkuvaiheessa paljastin poikaystävälle mun blogista, niin tämän mielipide blogeista oli, ettei ketään kiinnosta lukea muiden elämästä ja selailla, mitä vieras ihminen on ostanut. Nyt on vähän ääni kellossa muuttunut ja itseppähän yrittää vielä jatkuvasti tsempata mua tämän kanssa, haha 😀
No mutta miehet..
Hiphei!

Katselin tuota mekkoa itseasiassa jo kahdessa paikassa, ennenkö vihdoin päätin sen ostaa. Musta on tullut jotenkin todella harkitseva näiden pientenkin ostosten kanssa 😀 No ensimmäisessä liikkeessä ei ollut pienintä mahdollista kokoa tästä ja vaikka mekko olikin kiva, päätin että jos se kerta on minulle tarkoitettu, niin se kyllä tulee vielä vastaan myöhemmin… Ja niinhän se tulikin Roxyn liikkeessä oari viikkoa myöhemmin ja vielä juuri oikeassa koossa!

Nuo mun American Apparelin printtileggarit ovat olleet niin kovassa käytössä, että pelkään niiden jo pian hajoavan. Jos joku on spotannut jossain kivoja printtileggareita, niin vinkatkaa toki! 🙂

Ps. MIKÄÄN EI OLE NIIN ÄRSYTTÄVÄÄ KUN NETIN ASENNUS!!! Ainiin ja Soneran ääniohjauksella tapahtuva asiakaspalvelu ja vianmääritys. Voi huoh.

4 vastausta artikkeliin “Roxyn mekko in action ja räps!”

  1. Pieces- merkkisiä printtileggareita näin vähän aikaa sitten, en vaan kuollakseni muista missä kaupassa 🙁 Oli tosi saman tyyppiset kun noi sun, ihanat!

  2. Ainakin on ollut ihanii, mut tosi värikkäitä printtileggareita Vero Modassa, mut kun stadis kävin viimeeksi kyselee, niin oli kaikki myyty…tietenkin. 😀 Aina kun innostun itse jostain, niin en kerkeä hankkimaan niitä, kun ne on jo myyty (varsinkin kaikki pienet koot…) Pitää lähtee leggareiden etsimis kierrokselle tässä kun joku päivä kerkeää, haha! Vinkkaan jos löytyy jotku hyvät. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.