LivBox, oletko jo kuullut?

Oletteko jo kuulleet LivBoxista? 

Itse tutustuin LivBox-ideaan nyt keväällä, kun sain kaksi LivBoxia blogin kautta testiin. Kyseessä on siis kauneuspaketti, jonka voi tilata itselleen kuukausittain kotiin vähän kuin naistenlehden ;D

Yllätyspaketti sisältää kuukausittain vaihtuvan valikoiman yllätyskosmetiikkaa, eli melkein kun olisi joulu joka kuukausi. Kaikki tuotteet ovat kauneusammattilaisen valitsemia tuotenäytteitä. Itse rakastuin tähän ideaan täysillä! Idea on kerrassaan söpö saada joka kuukausi kotiin
kauneus-yllätys, eteenkin tämmöisen kosmetiikkahiiren mielestä 😉 Koskaan ei voi tietää, mitä paketista paljastuu. LivBoxin sivuilla on aina esitelty tuoreimman boxin sisältö.

Huhtikuun paketti sisälsi mm. Avenen raikastavaa lähdevesi-spraytä, joka on ollut kuumina päivänä käytössä raikastamaan kasvoja. Luomivärin ja meikinpoistopyyhkeiden lisäksi paketissa oli Cliniquen all about eyes rich-silmänympärysvoide, joka on itseasiassa ollut ostoslistalla jo iät ja ajat!

 Toisen paketin sisältöä.. Näiden avaus on aina yhtä jännitystä!

 ..mm. ripsitupsuja, käsirasvaa, ripsiväri, puuteripapaereita kesähelteille..

Ripsitupsuja en ole koskaan kokeillutkaan, mutta nyt on siihen mahdollisuus. Joskus teininä kokeilin muutamaan otteeseen kiinnittää itselleni jotain Seppälän irtoripsiä, mutta eihän siitä tietenkään mitään tullut, joten jätin kokeilun sille asteelle 😀 Ehkä näiden tupsujen kanssa parempi onni..

Nuo Lash Cardit olivat ihan mielenkiintoinen tuttavuus. Kyseessä on käytännössä pahvinen apuväline ripsivärin levitykseen paakkujen välttämiseksi. Tuon pitäisi auttaa mm. ripsiväriä sotkemasta ripsiä ja ehkäistä paakkuja. Testasin tuota liuskaa, paakkuja ja sotkua nyt en ainakaan kyllä saanut aikaan! 😉

LivBoxiin voit tutustua tarkemmin verkkosivuilta täältä!
Onko joku jo tehnyt itselleen LivBox-tilauksen? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.