Pöpöjä ja aamupalaa

Hiphei! Sain tänään vihdoin ja viimein viimeviikkoisten sekä eilisten labrakokeiden tulokset. Suolistobakteeritulehdushan sieltä ilmeni, mikä nyt selittää tämän flunssan lisäksi ilmenneen kuumeilun, vatsakivut, väsymyksen ja huonovointisuuden. Kävin juuri hakemassa antibiootit, eli nyt pitäisi saada pikkuhiljaa Iines kuntoon!

Johan tässä diagnoosissa kestikin, kun tuntui ettei kukaan lääkäreistä tiennyt mistään mitään, saati sitten suostunut tekemään tarvittavia tutkimuksia, jotka piti vaatimalla vaatia. Sen sijaan sitä vanhaa samaa, ”lepää, kyllä se siitä, perusflunssaa”. Olen nykyään vahvasti sitä mieltä, ettei yksityinen terveydenhuolto ole yhtään sen kummoisempi nykypäivänä kun tuo kunnallinenkaan. No mutta onneksi nyt on ainakin ohi huoli siitä, ettei kyse ole mistään malariamuodosta tai sen vakavammasta ja mielenrauha asian osalta! Jee! Nyt vain odottelemaan kuumeen laskemista.

Sain tänään vihdoin ja viimein poikkiksenkin takaisin Suomeen Balin auringon alta (epistä, sai olla mua yli viikon kauemmin!!) ja kokkailinkin jo aamuvarhain heränneenä aamupalaa.. Kuinka hyvä vaimoke olenkaan 😉
Munat ja pekoni kylläkin puuttuvat..
Arvatkaa mitä postisetä eilen toi?!?!
Tättädäää!


Niiiiin hienot ja vielä kaikenlisäksi aivan mielettömän hyvät jalassa! Odottelen innolla, että pääsen näillä käppäilemään 😉

8 vastausta artikkeliin “Pöpöjä ja aamupalaa”

  1. On ihan samat kokemukset viime aikojen lääkärireissuilta. Oikeastaan jopa niin käynyt, että yksityisellä on sanottu, että tukehtumisen tunne kuuluu flunssaan, ja vasta kunnallisella sain diagnoosin ja lääkkeet. Perheenjäsenetkin ovat saaneet arvausdiagnooseja- ja lääkitystä yksityiseltä hiljan. On aika ankea tilanne kun ei edes rahalla saa palvelua 🙂
    No toivottavasti sait toimivat lääkkeet! -loomis

    1. Eikä, kurjaa! Juu on tuo kyllä kummaa, ettei edes rahalla saa enää kunnon hoitoa. Kaikki olivat aikaisemmin haukkuneet Helsingin kunnallista, mutta omasta mielestäni siellä toimii kaikki vallan mainiosti!!! 🙂

  2. onko noissa siis niinku kiilakorko? ihan sairaaaaan hienot, haluun! mistä tilasit ja paljon makso ? :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.