Haaste: 8 asiaa minusta

Jutta haastoi mut jo ajat sitten tämmöiseen haasteeseen, jonka olin aivan tyystin unohtanut..

Säännöt menevät siis seuraavasti:
1. Kiitä haasteen antajaa 
2. Jaa haaste kahdeksalle bloggaajalle 
3. Ilmoita näille kahdeksalle haasteesta 
 4. kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi 

 Haastan seuraavat blogit: 

1. Olen tällä hetkellä todella onnellinen. En nyt väitä, ettenkö olisi aiemmin ollut onnellinen, mutta tällä hetkellä kaikki palikat elämässä vain ovat kohdallaan 🙂

2. Bloggaajia pidetään yleisesti melko materiakeskeisinä, mikä toisaalta on melko ymmärrettävää, koska useimmat blogit ovat vain pintaraapaisu bloggaajien elämästä ja käsittelevätkin juuri näitä pinnallisia asioita, kuten ostoksia. Säästän itse tällä hetkellä palkastani kuukausittain sievoisen summan mm. rahastoihin, erilaisille tileille, osakkeisiin, matkoihin ja pahan päivän varalle. Oma mielipiteeni on, että on hyväksyttyä palkita itsensä aika ajoin saavutetuista tavoitteista ja näin luoda uutta motivaatiota uusiin haasteisiin. Materia nyt ei tietenkään tuo onnea, mutta on mukava asettaa erilaisia tavoitteita ja palkita itseään uurastuksesta kivoilla asioilla, kuten nyt vaikkapa lomamatkalla.

3. En pidä salaatista. Mulle tulee useimmiten salaateista huono olo ja olen tullut siihen johtopäätökseen, ettei mun elimistö vain ole tehty sulattamaan kasviksia. Töissä menettelee lounaaksi ”ruokaisat salaatit”, joissa on esimerkiksi pastaa tai riisiä, mutta mitä terveellisempi salaatti avokadoineen, raejuustoineen, broilereineen sun muuta, niin sitä pahempi vatsakipu siitä seuraa 😀 MUTTA! Nyt on projektina tehdä asiaan pieni muutos.

4. Olen Ay-ihminen henkeen ja vereen. Muutamat TES:it osaan ulkoa vaikka
unissani. Toimin työni ohella työpaikkani luottamusmiehenä. Tai siis naisena 😀

5. Mulla on etanafobia. Eli pelkään siis etanoita, enkä ihan vähääkään!

6. Tiskaus on maailman oksettavinta puuhaa. Välillä (ei tosin enää vuosiin, onneksi), mulla saattoi mennä tiskit jopa homeeseen, koska en vain saanut tiskattua. Yök, yök! Astianpesukoneesta haaveillen..

7. Olen koukussa matkailuun. En kestäisi, ellei pääsiis kerran vuodessa kaukomatkalle. Ainakin on aina jotain, mitä odottaa työrupeamien välissä.

8. Rakastan työtä, jossa saan olla tapaamisissa asiakkaiden kanssa. Asiakastapaamiset ja mukavat asiakkaat tuovat iloa työpäiviini 🙂 Koen, että asiakaspalvelu on asia, jossa olen työssäni todella hyvä. Asiakaspalvelutehtävissä 8 vuotta työskennelleenä, olen kuitenkin pähkäillyt, että haluaisin jossain välissä hieman vaihtelua ja kokeilla hieman luovempaakin työtä nykyisessä yrityksessä. Vaikka olisi kuinka huono päivä tai murheita yksityiselämässä, en anna niiden heijastua työhöni.

Löysin joskus pari niiiin osuvaa kuvaa jostain netin syövereistä! 

Tämä on niin mua, vaihdan AINA kotivaatteet päälle heti kun pääsen kotiin töistä 😀 Yksinkertaisesti vain ahdistaa oleskella kotona farkuissa tai työvaatteissa!
Tämä kuva taas kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.. Mun jokapäiväistä tuskailua, hahah!
On tämä naisten elämä rankkaa!
 

9 vastausta artikkeliin “Haaste: 8 asiaa minusta”

 1. Heh. Mulla on ihan sama ongelma ton salaatin kanssa. Kasvikset kyllä menee, mut salaatin jälkeinen kärsimys on kauheeta.:D Ihmiset sit ihmettelee, et miks en ota salaattia ruoan kanssa, eikä usko vaikka kuinka selittelisin. nyt ei tunnu nii hullulta, ku joku toinenkii kärsii samasta asiasta..;)

  1. Joo ahhaha! En vaan ymmärrä miten joku voi oikein HIMOITA salaattia, jos nyt miettii esimerkiksi ravintolassa yms 😀 nyt oon koittanut kyllä minimoida hiilareita ja yrittänyt totutella kasviksiin enemmän..

 2. Etanafobia. 😀 Ihana, että jollain muullakin on outoja fobioita..

  Mmm.. Salaatit. Just avasin eväsrasian ja vedin intona napaan rehuja. Salaatinlehdet olen korvannut pinaatilla ja ruokaisuutta tuo avocado. Vesimeloni kruunaa kokonaisuuden. 😉

  Pitääpä toteuttaa tämä taas joku pvä, kiitos kaunis haasteesta!

 3. Mulla on nimenomaan salaatinlehtiä kohtaan toi sama juttu..esim. tänään söin salaattia ja lopulta noukin sieltä vain parhaat palat eli fetat ja kurkut 😀 Mutta salaatinlehdissä onkin ihan hirveästi torjunta-aineita, voisko ne olla syynä sun mahakipuun?
  Eikä oo todellakaan munkaan herkkua mikään kanasalaatti, joka näyttää olevanm varsinkin bloggareiden suosiossa. 😀

  Huippua, että oot noin pätevä työssäsi. 🙂 toivottavasti itsestäni tulee yhtä pätevä!

  Noi kuvat oli huippuja..:D

 4. Monesti saanut lukea blogeista esim., että kysytään "miten sulla on rahaa tähän ja tuohon". Töistähän sitä rahaa saa ja säästämällä. Ja muutenkin jotenkin arvostellaan toisten rahankäyttöä tai, että on ostanut esimerkiksi jonkun kalliimman laukun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.