Kevät(öhöm)siivous

Huhhuh, tein viikonloppuna kotiin lähes 4h suursiivouksen ja tulikin kuurattua lähestulkoon joka kolkka. Järjestelin vaatekaappiakin vihdoin ja viimein inhimilliseen järjestykseen ja karsin tavaraa kirppikselle ison Ikean kassillisen verran! Nyt voi juhannuksen huilahtaa hyvällä omallatunnolla, kun ei ollut vielä tätä ennen kunnon kevätsiivousta ehtinyt tehdä. JEE!

 Nyt on pölyt pyyhitty!
 Tai ainakin parhaani mukaan yritin viikkailla nuo hyllyt, en ole tässä järjestelmällisyydessä aivan ekspertti 😀

 Ja talvikengät kesäksi pois!
Vielä jäi koluamatta huivikorit, joista lentää todennäköisesti vielä ihan kiitettävä kasa huiveja kirppiskassiin, voisi ottaa ensi viikon ohjelmaksi, yhdelle päivälle oli jo kerrassaan aivan tarpeeksi puuhaa! 🙂

3 vastausta artikkeliin “Kevät(öhöm)siivous”

  1. Sun asunto vaikuttaa ainakin kuvien perusteella tosi kompaktilta ja kivalta. Ihanat lautalattiat ja kätsät laatat eteisessä! Paljon sulla on neliöitä? Saako lisäksi tiedustella, paljonko maksat vuokraa? Vai omistatko kämpän itse?

    1. Juu kyllä vaan ja ensi vuonna remppailen tod.näk vielä putkiremontin yhteydessä täällä 🙂 Neliöitä on 30,5, tuo parvi pelastaa paljon kun mahtuu sen ansiosta iso ruokapöytä ja sohva, vaikka yksiö onkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.