Hyvää jussia!!

Voipi olla, että blogissa on juhannuksen ajan hiljaista puolin ja toisin. Ainakin luulisi, että moni teistä lähtee juhannuksen viettoon mökille ja pitää läppärit visusti kiinni viikonlopun ajan 😉
Ärsyttää niin suunnattomasti nuo juhannussäät!!! Lähdemme viikonlopuksi viettämään juhannusta kaveriporukalla Kuhmoisiin, josta vuokrasimme mökin. Alunperin sääennuste näytti ihan hyvää keliä, mutta eihän näihin Suomen kesäennusteisiin nyt koskaan voi luottaa, perus.. 
HAHAH! (kuva googlen kuvahaku)
Toivotaan nyt kuitenkin parasta! Omalta osaltani juhannus vierähtää varmasti rauhallisissa merkeissä tuota antibiootti-kuuria syöden. Ehkä sitä tulee läppäriäkin availtua ja postailtua blogiinkin, jos sää vaihtuu lopullisesti sateeksi 😀
Mitä juhannus-suunnitelmia teillä on?
Toivotan jokatapauksessa kaikille teille super-rentouttavaa juhannusta! Jos sitä itsekkin sortuisi
herkkuihin juhannuksena muutaman viikon tauon jälkeen, haha! Viimeisen viikon aikana
ei ole muutenkaan ruoka oikein pysynyt sisällä, joten ehkä pieni herkuttelu on paikallaan!
HYVÄÄ JUHANNUSTA!!

2 vastausta artikkeliin “Hyvää jussia!!”

  1. Mennään mökille, aion käydä kyläjuhlissa, syödä kreppejä, käydä melomassa ja juoda shampanjaa. Etelässä pitäisi olla kelposää…mutta eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka tulisikin vietettyä aatto tuvassa pädiä pläräten ja appivanhempia kyräillen. Täytyy ottaa mitä saa! Mukavaa juhannusta, toivottavasti kuuri puree ja pääset nauttimaan olostasi! -loomis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.