Jussi

Hellurei ja terkkuja Kuhmoisista, kirjaimellisesti keskeltä metsää, jonne ajeltiin metsäpolkuja varmasti toistakymmentä kilometriä. Ensin käytiin hamstraamassa hullunlailla ruokaa Prismasta, mikä oli melko mielenkiintoinen ja henkisesti raskas prosessi, mutte hengissä selvittiin siitäkin 😀
Meidän vuokraama mökki on aivan bränikkä ja ollaankin ensimmäiset asukkaat täällä. Varusteista löytyy kahden saunan lisäksi mm. tv, lattialämmitys, astianpesu- ja pyykinpesukoneet, suihkut, blenderit sun muut keittiövarusteet ja lista jatkuu.. Että ihan tyytyväisiä ollaan kyllä majoitukseen. Eiköhän täällä jaksa lepäillä viikonlopun ajan.. Vielä kun aurinko paistaisi!
Eilen ehdittiinkin jo paistaa karitsan karetta, uusia perunoita, graavilohta ja mitä ties.. Tänään sitten uudet herkut tiedossa, eiköhän nuo reilun 300 euron ruokaostokset riitä helposti seitsemälle henkilölle juhannukseksi 😀

Nyt ehtii vähän aikaa makailla aurinkotuolilla ennen lounasta. Jos nyt vain se aurinkokin jostain näyttäytyisi 😀
Hyvää juhannusta!

4 vastausta artikkeliin “Jussi”

  1. Minulla olisi kysymys isosmileltä tilaamisesta.. Eli siis, maksetaanko lasku niin, että menen verkkopankkiini ja maksan heidän tilinumeroon sen laskun hinnan? Ja sitte tuote lähetetään minulle ? 🙂 Kiitos jo avusta!

  2. Hei mitä kautta/miltä sivulta varasitte näin ihanan mökin? Samantyyppinen mökki olisi hakusessa, joten ottaisin vinkit kiitollisena vastaan 🙂

  3. En itse viettänyt juhannusta Suomessa tänä vuonna (koko kesä menee ulkomailla) ja kyllä siinä on vaan jotain taianomaista, mitä on kovin ikävä. Vaikka juhannus useimmiten onkin suunnitelmia ja pettymyksiä – ei oikein mitään hurjan erikoista, oppii sitä arvostamaan eri tavalla, kun sitä ei saakaan kokea. Jussisi kuulostaa kyllä juuri siltä, mitä itsekin olisin tehnyt, kuulostaa aivan mahtavalta!

    -Janni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.