Heihei juhannus!

Noniin, nyt se on ohi. Koooko pitkä viikonloppu syöty, lepäilty ja kerätty voimia tulevaan. Nyt sitten edessä paluu arkeen. Ja nythän niitä helteitäkin sitten kehtaa pukata, ei jumaliste !! Pakko kyllä myöntää, että ankeuden huippu on palata pyhien (esimerkiksi joulun jälkeen) töihin ja huomata laittaessa tv:n päälle, että Huomenta Suomikin on kesälomalla. Eli käytännössä omasta mielestäni koko muu Suomi paitsi minä 😀
Juhannus vähän sotki tuota mun hyvin alkanutta detoxia ja tuli välillä syötyä vähän liiankin hyvin tasapainoksi sille, etten ennen antibiootin tehoamista kyllä syönyt oikeastaan yhtään mitään kokonaiseen viikkoon. Mutta tänään alkaa taas ”uusi elämä”, kai näihin sääriin täytyy käydä uudestaan se brunakin hankkimassa ulkona juoksulenkeillä, hahah..


Eilen vältyttiin kyllä yllättävän hyvin ruuhkilta, eli ajomatka kotiinpäin meni mutkitta. Kerrassaan loistava Jussi, toivottavasti muillakin meni yhtä mukavasti! 🙂
Täksi päiväksi ja oikeastaan koko viikoksi sitten vasta riittääkin hommaa, eli päikkärit ovat
tulleet tarpeeseen! No mutta enemmän Jussista ja muusta myöhemmin..
Ainiin ja tänään taitaa olla viimeinen päivä varailla SAS:in tarjouslentoja! Reissuja
suunnittelevien kannattaa kurkkailla tänne!!

Yksi vastaus artikkeliin “Heihei juhannus!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.