Arki, pöhh.

Huoh! Heräsin aamulla kellonsoittoon klo7 ja olin niin rätti, että olisi tehnyt mieli suosiolla jäädä vielä peiton alle makaamaan. Pakkohan se on itsensä saada revittyä sieltä pehmeiden untuvapeitteiden alta vaikka mikä olisi kun tietää, että kiireinen viikko edessä! Töissä 9-17 ja sen jälkeen asioiden hoitamista ja erään asian kanssa uurastusta. Sain vasta nyt ”oikeat hommat” tehtyä ja uskalsin avata nettiselaimenkin ja lämmitettyä eilistä ruokaa. Jotenkin tuntuu, että joka paikassa ja koko ajan (töissä, vapaalla..) kamala kiire, eikä ehdi hetkeksikään rauhoittua. Mutta semmoista se arki välillä on.. 🙂

Pinkki Vuiskan sesonkivärinen huivi, jota
metsästin about vuoden ja onnistuin nappaamaan Helsingin liikkeestä,
jonne niitä oli tullut muistaakseni muutama. NÄIINNN ILOINEN!
Sopii nimittäin oikein hyvin yhteen pinkkien lempparisandaalien kanssa.
Viime keväänä metsästin ympäri Euroopan liikkeitä puhelimitse kevään 2012 turkoosia versiota Monogram Denimin sesonkiväreistä, tuloksetta.
Ainiin ja kuinka iloinen olinkaan kun kaivoin reissun jälkeen farkkutakin pois talvijemmasta!

Mun päivää piristi tänään tuntematon tyttö K-Marketin kassajonossa, joka keskeytti kehumalla noita mun sandaaleita, joista sitten syntyikin keskustelua jonon ajaksi, hahah! Tuli niin hyvä mieli ja muistin, kuinka mukavalta tuntuu välillä kertoa täysin vieraille ihmisille jotain mukavaa. Sandaalit ovatkin saaneet viimeisen kuukauden aikana kyllä aika paljon huomiota niin töissä, reissussa kun muuallakin sen jälkeen kun ne taas kaivoin talvijemmasta 😀 Harmi, ettei uusia samanlaisia Rebecca Minkoffeja enää saa (käsittääkseni) tilattua ShopBopilta. Täytyypi tutkia asiaa, jos netistä löytyisi muualta! Muistan nimittäin viime vuonna, kun pähkäilin noiden pinkkien ja neonkeltaisten välillä..

Kävin pikipäin JC:n alessa (vahinko!) ja eksyin jollekkin loppuale-rekille. Ennen tätä olin jo ehtinyt kiikuttaa kassalle erään toisen paidan, mutta tuo siniharmaa Crockerin paita lähti vielä toistamiseen kassan kautta 5,70 euron hintaan. Ei paha! Suosittelen käymään, jos vaikka tekisi vielä löytöjä 😉
Nyt syömään!

6 vastausta artikkeliin “Arki, pöhh.”

  1. Tosi kivan kun löysit etsimäsi huivin! 🙂
    Ja täällä on ainakin yksi sun Rebecca Minkoff kenkien fani, ne on ehkä maailman hienoimmat! 😀 Mua jäi viime kesänä harmittaan ku ne tosiaan myytiin loppuun shopbopilta.. Tänä keväänä näin siellä niitä neonkeltasia, mut pinkkejä ei tietenkään ollu.. 😀 Nooh.. ostin just itelleni uudet Tory Burch sandaalit kun kuitenkin jotkut uudet kesäsandaalit oli tarkotus hommata. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.