Matkasuunnitelmia ja haaveilua

Selailtiin viime viikolla jo alustavasti lentoja ja majoituksia syksyn Losin reissulle. Lennot olisi aikomus saada varattua tällä tai ensi viikolla, majoitusta ehdimme pähkäillä alustavasti jo pyhinä, mutta niillä nyt ei vielä ole mikään hoppukaan..

Syksyn loman jälkeen täytyykin odotella taas pitkä ja kylmä talvi seuraavaa kesälomaa, kun on lomapäiväkapasiteetti käytetty loppuun. Mutta ainahan sitä alkaa jo suunnitella (jossei jo sitä seuraavaa), niin jo tuleviakin reissuja! 😀

Olen miettinyt paikkoja, jonne haluaisin lähivuosina matkustaa..
Päällimmäisenä on tällä hetkellä Fiji, joka on ollut itseasiassa matkahaaveena jo muutaman vuoden. Olen ollut Fijillä joskus lapsena, joten en luonnollisesti muista reissusta mitään.. Alunperin meillä oli parin vuoden takaisella Aussi-reissulla tarkoitus lentää Sydneystä Fijille, mutta jostain syystä vaihdettiin kohde kuitenkin sitten Cairnsiin.

Kuinka kaunista !!!
Toinen unelmakohde olisi taas kerran yllättäen Tahiti Ranskan Polynesiassa, joka yksinkertaisesti 
nyt vain on omasta mielestäni kaunein paikka maan päällä! 
Lennot Tahitille, majoituksista puhumattakaan nyt vain ovat sitten sitä luokkaa, että tuota matkakassaa tosiaan saisi kerätä ainakin sen pari vuotta.. Mutta toisaalta, olisihan se 
varmasti sen arvoista 😉

Kaikki kuvat Googlen kuvahaku
En kestä näitä kuvia!! Varsinkaan kun katsoo tätä Suomen kesää 😀
Muihin unelmakohteisiin kuuluisi tällä hetkellä mm. Brasilia (en ole koskaan vielä käynytkään Etelä-Amerikassa) ja Uusi-Kaledonia. Eilen taisin pähkäillä, että Islantiinkin olisi jonain päivänä mielenkiintoista päästä. Joku asiakas kertoi mulle joskus töissä, että on tutkinut islantilaisten genetiikkaa ja muistutan tismalleen islantilaista, hahaha!
Onko teillä samoja lomaunelmia, vai mikä olisi teidän matkakohde #1?

15 vastausta artikkeliin “Matkasuunnitelmia ja haaveilua”

 1. Meinaatteko olla Kaliforniassa hotellissa vai vuokraatteko jonkun talon tai asunnon? Minnepäin osavaltiota meinaatte muuten suunnistaa?

 2. Kyllähän nuo kohteet kelpaisivat…kröhöm. Varsinkin kun pääsisi jonnekin todella koskemattomiin paikkoihin (joo, koskemattomiahan ne tuppaa olemaan siksi, että ne on niin järkyttävän kaukana sivilisaatiosta!). Mulla on kyllä joku ihme fiksaatio Venäjästä, se on niin valtava, haluaisin nähdä erämaata…ja myös Amerikassa on paljon mitä haluaisin nähdä, jättipuita ja vaikka mitä. On vaan vanhemmiten iskenyt sellanen mukavuudenhalu, matkustaminen tuntuu hirveän raskaalta, ja sitten kun nykyään tehdään niin hyviä dokumentteja, niin enpä tiedä tarvitseeko mun henkilökohtaisesti miitä päästä katsomaan. Onhan tää tosi pimeetä, mutta joskus tuntuu siltä! -loomis

 3. No jos Ranskan Polynesiasta puhutaan, niin Bora Bora.
  Miksi varata lennot jo nyt, jos vasta syksyllä matkustaa?

  1. Koska löysimme nyt hyvät lennot ja meitä lähtee 4 ihmistä, hieman eri matkustusajat, etteivät lennot mene. Saapa senkin pois alta 🙂

 4. Olin vaihdossa Saksassa ja siellä mulla oli vaihtarikaverina sellainen ranskalainen poika, joka oli asunut useamman vuoden Ranskan Polynesialla, sekä Tahitilla että Bora Boralla (muutti sinne rakkauden perässä, ihanaa !). Hieman välillä pääsi kateus iskemään, kun kuuntelin tyypin tarinoita siellä asumisesta. Ei kuulemma Bora Boralla ollessaan asunut kovin kaukana tästä kuuluisasta näköalapaikasta, Mont Otemanusta . Minäkö kateellinen !? Kyllä sinne on varmaan pakko joskus "aikuisena" ja rikkaana lähteä käymään (:

  -Janni

  1. OIjoi, kuinka unelmaa! Olisin kyllä kieltämättä itsekin hieman kateellinen 😉 Kyllä sitä taitaa olla pakko pistää se Bora Bora-matkakassa pystyyn ;D

 5. Hermosa Beach on ihana! Suosittelen lämmöllä myös sitä Islantia. Olen matkustanut lähes 200 eri paikassa ja Reykjavik on heittämällä niistä lempparein. Todella erilainen ja upea kohde!
  Terkut Floridan lämmöstä! Olen täällä kuukauden, viikonloppuna pitäis palata kotiin. Seuraava reissu toki jo varattuna, ettei tuu sen asian kanssa paniikki…

  1. Islanti on kyllä kiinnostanut kohteena jo pari vuotta! Sinne on kyllä pakko päästävä joku päivä. Ja terkkuja takaisin Floridaan, kelpaisi itsellenikin 🙂 kerrohan toki, mikä on seuraava kohde?!

 6. Ehdottomasti menet! Yhdistä vaikka Jenkkien reissun yhteyteen, kun Reykjavikin kautta voi hoitaa kätevästi lennot. 🙂 Seuraava kohde loppukuusta on Sveitsi! Eka kerta siellä, joten ihan nais. Vähän erilaista tämän Floridan jälkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.