Uusi tukka ja kuoria iPhone 5:seen..

Kukkuu! Alkuviikko on taas vierähtänyt sellaisella tohinalla, ettei mitään järkeä. Huomenna jo torstai ja alkaakin taas viikonlopun suunnittelu, jess! Sain viime viikolla haettua postista uuden iPhone 5:sen ja nämä päivät uudella puhelimella ovatkin sitten menneet lähinnä sitä varjellessa ja yrittämättä pudottaa sitä heti ensimmäisten viikkojen aikana. Musta on nimittäin kuluvan kuukauden aikana kuoriutunut niin älytön puhelimen pudottaja, ettei mitään rajaa. Ensin pärjään muutaman vuoden pudottamatta iPhonea kertaakaan minnekkään ja nyt kesä-heinäkuun sisään sitten senkin edestä.. 😀 En ole vieläkään saanut aikaiseksi tilata uusia kuoria vitoseen, joten pitäisi laittaa töpinäksi senkin suhteen.. 
Pari työkaveria vinkkasivat Ali Expressistä, josta löytyy aivan mitä vain puhelinten kuorista häämekkoihin aivan naurettaviin hintoihin, joten ajattelin tilata kuoret tai pari varmaankin tuolta kun kerran halvalla saa. Tuotteet postitetaan Kiinasta, joka on siis selitys halpoihin hintoihin, eikä suurimpaan osaan tilauksista tule edes postareita!
Kävin toissa viikonloppuna huollattamassa pidennykset Qhairissa Johannalla. Aiemmat kylmäkeratiiniosiot olivat pysyneet niin hyvin kiinni, että olisin pärjännyt ilman huoltoa vielä varmasti ainakin kuukauden, mutta tulipahan näköjään hätähousuna varattua aika.. Reilun 3kk jäljiltä pidennysosioista oli jäljellä valehtelematta varmaankin vielä 70%, joten lähinnä vain lisäiltiin osioita parilla sävyllä sinne ja tänne, eli nyt pärjää varmasti taas seuraavat 3 kuukautta 😀

H

Ainiin ja hups hei.. Sorruin nimittäin raidoittamaan tyveä! Juuri kun menin lupaamaan, etten sitä enää tee. Minä ja päättämättömyyteni!!! Tällä hetkellä harmittaa niin kovasti, että sorruin talvella värjäämään sen vuoden työllä ja tuskalla kasvatetun ja ajoittain raidoitetun omanvärisen tyven! Kangertelee nimittäin ”hieman” tämä mun projekti-omanhiuksenkasvatus, mikäli olette sattuneet huomaamaan 😀

Mulle on tullut parin viime viikon aikana järkyttävä näkkäri-riippuvuus! Varmaankin kun on (yrittänyt) lakkoilla sipseistä, niin on sitten löytänyt tilalle toisen herkun. Taidankin mennä tästä keittiöön voitelemaan pari Pientä Pyöreää ;D Pelkällä sipsien karsimisella on lähtenyt reilun kuukauden aikana kolmisen kiloa ja nyt jo ärsyttää kun alkaa työhameet olla löysiä.
Mitäs teille kuuluu!? En ollut hetkeen muistanut käydä julkaisemassa kommentteja, mutta yritän nyt vastailla ainakin osaan niistä. Ja kiitokset vielä, teidän kommentteja on aina ilo lukea!! 🙂

10 vastausta artikkeliin “Uusi tukka ja kuoria iPhone 5:seen..”

 1. Hei kun oot tilaillu shopbopilta niin kuin isoja tulleja sieltä on yleensä tullu? 🙂 Oon tässä tilailemassa Michael Korsin rannekelloa niin mietin et paljonkohan rahaa pitäis varata tulleihin?

  1. Juu tulee tullimaksut päälle, ne näkyy kaikkinaisuudessaan kun saatat sen sun tilauksen kassalle 🙂 Mutta tavarat tulevat siis kotiin, ei tarvitse onneksi tullista noutaa. Riippuu siis tilauksen summasta!

 2. Suosittelen kauppaa miniinthebox… Samankaltainen myy kuoria sika halvalla ja mielestäni parempi valikoima kuin tossa sinun kertomassasi kaupassa vaikka kiinasta molemmat tulevatkin 🙂 sull on kiva blogi!

 3. Moi iines! Kiva kun kirjottelet. Vieläkö käytät jotain ripsienhoito ainetta, kun näyttää noin hyvältä?

 4. Ihanat hiukset! 🙂 Itsekin haluaisin, mutta taas tämä "oman tukan kasvatusprojekti" tulee mieleeni ja päädyn aina siihen "ei ei ei-en voi, piste" ajatukseen ja niin edespäin. 😀 hittovie. Mut tosi magee kesätukka. 🙂 itselläni on jäänyt iphone femman kuorien hommaaminen täysin jäihin ja taitaa olla jäissä vielä tovin. Niitä aikoja odotellessa!
  ps.en oo vieläkään löytänyt niitä maailman makeimpia printtileggareita. Metsästys jatkuu monelta osin siis!

 5. Voi oot kaunis, niiin luonnollinen ja noi hiukset!(: nainen kauneimmillaan mielestäni! Olisko sulla heittää sun luonnollista meikkivinkkiä tännepäin olevalle pisamanaamalle?(: haluaisin myös luonnollisen meikin, mut ei siitä ikinä mitään tuu 🙁 nassu sattuu olee muutenkin kohtuu epätasainen! Mut kiitos kaunis jos vinkkaat!(: postauskin kys.aiheesta olis ihana!(:

 6. Ostin jenkeistä VS:ltä vahingossa 5:lle kuoret niin täytyy varmaan seuraavaksi ostaa uusi puhelin 😀 tai sitten ei… Ärsytti vähän, mutta sitten tajusin ettei siellä oikein enää myydä 4:lle mitään…
  Veronica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.