Weeeeekend!

Hello! Olinpa taas töttöröö äsken herätessä, pari viime yötä on tullut nukuttua kyllä niin sikeää unta ja nähtyä taas mitä ihmeellisimpiä yöunia.. Kerrankin mun vapaalle viikonlopulle on luvattu hyviä kelejä, nyt vain suunnittelemaan mitä sitä tekisi! En ole nimittäin ikinä käynyt Serenassa ja mietimme, että voisiko se olla kivaa vaihtelua Linnanmäelle. T. Iines, kahden viikon päästä 26.v ;D Tai mitä sitä vaihtelusta puhumaan, kun olen päässyt Lintsillä koko kesänä yhteen ja ainoaan laitteeseen. Eikö kukaan muu ole enää tässä iässä laitehirmu?!
Viime sunnuntai vietettiin Otalammen uimarannalla Vihdintien varrella ja kävin muuten hyppäämässä ensimmäistä kertaa yli 10 vuoteen 3m tornista… Ja saihan sitä hyppyä hetken odottaakkin, hahah! 
Olen ollut kaiken kiireen keskellä koko viikon työpäivän jälkeen niin naatti, että viikonloppu tulee kyllä niin tarpeeseen! Nyt täytyy tämän päivän jälkeen karsia pois kaikki pakollisuudet ja velvollisuudet ja keskittyä siihen olennaiseen. Eli siis lepäilyyn ja auringossa makailuun (luvattu nimittäin hyviä kelejä kerrankin).

Kivaa viikonloppua ja perjantain viimeisiä rutistuksia kaikille! 🙂

14 vastausta artikkeliin “Weeeeekend!”

 1. Voi vitsit, nyt huomasin ton uuden bannerin! Kivaa vaihtelua. 🙂

  Kivaa viikonloppua sinnekin! 🙂

 2. Olin nuorempana todellinen laitehirmu, eikä mikään riittänyt, mutta nyt… Ääks. Vanhetessahan sisäkorva muuttuu jotenkin, että pahoinvointi on yleisempää, minkä vuoksi tälle rouvalle iskee paha olo jo pelkästä automatkasta.

  Asia tosin voisi korjaantua pienellä treenillä, mutta treenaaminen itsessään jo liian raskasta :D.

 3. Leena Niemi,jos yhtään luet tätä blogia niin tietäisit kyllä mistä ovat,Iines on vastannut. Mutta tiedoksesi,ettei niitä saa mistään.

 4. Iines! Halusin vain tulla kirjoittamaan tai oikeastaan kiittämään sua ihanasta blogista! Oon lukenut blogiasi ihan alkuajoista (ennen sun opiskeluja/sun Jyväskylän Glitter-ajoista) lähtien ja tykännyt koko ajan ihan hirveästi! Sun blogi on koko ajan pysynyt sun näköisenä ja jotenkin inhimillisenä (:D) eikä pienet tauotkaan ole haitanneet 🙂 Et mainosta liikaa ja sun tyyli on just sun näköinen ja mielenkiintoinen eikä sellainen "massatyyli" tai liian muodin aallonharjalla ratsastava. Toki sellaisiakin blogeja on välillä kiva lukea, mutta sussa on vaan pysynyt se aitous koko ajan mukana! Sun blogista on saanut aidosti hyviä vinkkejä kosmetiikkaan ja muihin ostoksiin. Oon itse esim. innostunut sun vuoksi aikoinaan ostamaan niitä D. Brandin talvitakkeja kaksin kappalein 🙂 Eli suuri kiitos Iines hyvästä blogista ja toivottavasti sun tulevaisuuden suunnitelmat ja opiskelujutut selkiytyy, sillä toivon sulle kaikkea hyvää! Lupaan pysyä lukijana jatkossakin 🙂

 5. Heippa! Sullahan on canada goosen trillium koossa xxs? Itse olen juuri ostamassa kyseistä takkia mutta mietin xxs:n ja xs:n välillä. Käytän normaalisti xs-kokoa mutta kokotaulukon mukaan xs olisi enemmänkin 36 ja xxs 32. Elikkä mitä kokoa itse käytät muissa takeissasi/yläosissa ja kuinka pitkä olet? 🙂

  1. Juu! Itse myös käytin ennen kokoa xs, eikä tuo xxs ainakaan kinnaa mistään. Eli tuo kokotaulukko pitää tod.näk paikkansa 🙂 Ja olen 156cm!

 6. Sulla tulee vähänväliä hirveen pitkiä bloggaustaukoja, ja sitte kun "palaat" takas kirjottelemaan tulee postauksia kauheesti putkeen. Eikö sua enää kiinnosta bloggailu vai miks näin :(?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.