LivBox: Kuukauden bloggaaja

Sain kunnian toimia LivBoxin heinäkuun bloggaajana ja samalla esitellä uusimman LivBoxin sisältöä! Kerroinkin jo aikaisemmin kesällä lyhyesti LivBoxista konseptina tässä postauksessa. Ideana on siis kauneusaiheinen paketti, jonka saa tilaamalla kotiovelle joka kuukausi lehtitilauksen tavoin. Paketti sisältää joka kuukausi kauneusalan ammattilaisten valitsemia tuotteita piristämään arkea, loistava idea siis! 😉
Heinäkuun LivBox sisälsi:
♥ Sunsilkin Proheat-suihkeen, joka sekä suojaa hiuksia lämmöltä aina 230 asteeseen saakka ja viimeistelee hiukset antamalla kiiltoa.
♥ Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force-tehohoidon, joka on tarkoitettu hyvin huonokuntoisille hiuksille. Naamio antaa hiuksille voimaa ja joustavuutta, sekä vahvistaa hiuksen kuiturakennetta.
♥ Herbinan tuuheuttava kuivashampoo, jonka avulla saa pidennettyä pesuväliä ja raikastettua tukkaa tekemättä siitä littanaa. 
♥ Carmexin klassikkohuulivoide kirsikan tuoksuisena.
♥ Glitterin nutturadonitsi ja stassiset nutturapinnit. Glitterin nutturadonitsihan on tässä blogissa tuttu muutama vuosi taaksepäin ja vihdoin tätä on saatu uudessa vaaleille hiuksille entistäkin paremmin sopivassa värissä!

Carmexin huulivoide on ollut ostoslistalla itseasiassa jo iät ja ajat. Nyt vihdoinkin pääsin sitä sitten testailemaan ja ei ollut pettymys 🙂
LivBoxin mukana tuli myös Glitterin uusin Hair guide Vol 2, joka sisältää kampausohjeita laidasta laitaan, esimerkiksi juuri tuon nutturadonitsin käytöstä. Kampausoppaita pitäisi olla Glittereissä jaossa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa.

Ihastuin varsinkin Herbinan kuivashampooseen! Olen lähiaikoina käyttänyt kiireisinä aamuina Klippoteketin kuivashampoota karkoittamaan rasvaisuutta, mutta verrattuna tähän ei Herbinan tuote jätä hiuksia läheskään niin jauhoiseksi ja tönköksi. Lisäksi tuote tuoksuu hyvälle, mikä nyt ei ole ainakaan miinusta 😉 Herbinan kuivashampoon suositushinta on 5 euroa, eli hinta-laatusuhde tällä on enemmänkin kun kohdallaan. Suosittelen lämpimästi testaamaan! Itse en huomannut eroa tämän tai moninkertaisesti kalliimman Redkenin kuivashampoon välillä.
Aikaisempien LivBoxien sisältöön voit tutustua täältä ja hinta- sekä tilaustiedot löytyvät myös samaiselta sivustolta.
Sain lisäksi teidän kesken arvottavaksi 3kpl 3 kuukauden määräaikaista LivBox-tilausta. JEE! Eli LivBoxin arvontaan voit osallistua tämän postauksen kommenttiboksissa kertomalla mitä lempparikosmetiikkatuotteita sinun kokoama LivBox sisältäisi 🙂 Osallistua voit perjantaihin 2.8.2013 klo 00:00 saakka. Muistathan liittää vastauksesi mukaan myös sp-osoitteesi!
Kuinka monelle LivBox on jo ennestään tuttu? 🙂

61 vastausta artikkeliin “LivBox: Kuukauden bloggaaja”

 1. Mun kokelmassa ainakin muutamia juttuja onkin ollut tuolla Livboxissa, mutta laitoin myös pari omaa lempparia:

  – Moroccanoil® Treatment –hiusöljy
  – Essieltä tai Dependiltä jonkun tosi ihanan sävyisen kynsilakka
  – Dr. Hauschka -Ruusuvoide
  – Jos Livboxista saisi xz:n tuotteita, haluaisin ehdottomasti xz:n niiskuneitiselvityssuihkeen
  – Burt's bees -huulirasva
  – Vichy -silmänympärysvoide

  completelylacking[at]gmail.com
  Livbox on jonkin verran tuttu, mulle tuli se tuossa keväällä ja on tullut joka kuukausi katsottua minkälaisia juttuja noissa bokseissa on.

 2. Toivesisältö LivBoxiin olisi jokin BB-voide (en ole vielä edes kokeillut!), hiusnaamio (tukka kaipaa aina jotain elvytystä), jokin uutuustuoksu (esim. Escadan Cherry In The Air, minipullo), hiuslakka (sitä tarvitsee aina) ja jokin voide (uutuus). Näistä koostuisi lähes täydellisyyttä hipoava LivBox!

  paula.karlsson87@gmail.com

 3. Unelmieni Livbox sisältäisi hyvin meikkipainotteisia juttuja. Joku luomiväripaletti olisi kiva, samoin kynsilakka ja poskipuna. Lisäksi jokin pieni hajuvesi, ei kuitenkaan testerikokoa. Haluaisin, että tuotteiden merkit olisivat entuudestaan tuntemattomia tai niin etten olisi ennen niitä itse kokeillut. En tiedä kuinka mahdollista, mutta olisi kiva saada esim Sleekin tai kalliimman Urban Decayn tuote, koska niitä ei Suomesta. Kaikkien tuotteiden tulisi olla käyttöön pääseviä eli itselle sopivia esim värimaailmaltaan. Vaikeampi toki toteuttaa niin, että tuotteet sopivat kaikille boxintilaajille. Ratkaisuna neutraalit luomivärit (ei hurjaa värikosmetiikkaa) ja monelle ihonvärille sopivat pohjustustuotteet. Kynsilakoissa aina nudet ja pinkin eri sävyt toimivat. 😉

 4. Oi mikä arvonta! 🙂 Kokoamani livbox sisältäisi ainakin jonkun laadukkaan silmänympärysvoiteen sekä hiusnaamion, sillä molemmat ovat sellaisia tuotteita, jotka on ollut tarkoitus hankkia jo pidemmän aikaa 🙂

  lasalmihe@gmail.com

 5. Oma unelma Livboxini sisältäisi Batisten kuivashampoon, clarinsin natural lip perfector huulikiillon, wella sp luxe oilin, ohuen nahkaisen hiuspannan ja tangle teezer hiusharjan. 🙂

  miaable@gmail.com

 6. Hmm.. Kuivashampoo olisi yksi, Batisten joku hyväntuoksuinen 🙂 Sitten toisena tuotteena tupeerauskampa, joka on ihan maailman paras keksintö! Kolmas tuote ois Maybellinen Color sensational vivid -huulipuna sävyssä 910 shocking coral. Tosi nätti puna hyvällä hinta-laatu suhteella 🙂 Sit varmaan vielä Herbinan marja spa -sarjan ihanan tuoksuiset shampoo ja hoitoaine.

 7. Mun boxi sisältäisi hiuspuuteria, matkakokoisen vahvan hiuslakan, kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen sekä jotain sähköisten hiuksien taltuttamiseen.

 8. Olen monesti miettinyt, että pitäisköhän kans kokeilla tuota Livboxia, mutta en ole vielä kuitenkaan raaskinut tilata. Mun kokoamassa Livboxissa olis varmaankin ainakin Dermosilin E-vitamiinia sisältävä kasvojenpuhdistusvaahto, mineraalipuuteri, acnekiller-kasvonaamioita ja vaikka joku kiva nudehuulipuna 🙂

  laura.ranne@gmail.com

 9. Voi kun napsahtaisi arvonta kohdalleen, itse olen näitä LivBoxeja ihastellut ja ihmetellyt eri blogeissa ja mietiskellyt miten sellaisen itselleen saisi.. Harvoin tulee mitään uusia kosmetiikka- tai hiusjuttuja hankittua *kiireinen kahden lapsen äiti ja boxin avulla pääsisi niihin tutustumaan..

 10. Nooo ainakin sen kaikkien hehkuttaman Lumenen heleyttäjän ja sitten CC-voidetta olisi kiva päästä testailemaan miltä tahansa merkitlä 🙂

 11. Kokoamassani LivBoxissa olisi Bonacuren Moisture kick hoitosuihke, Moroccanoil hoitoöljy, Tigin Masterpiece hiuslakka, St. Tropezin wash off rusketusvoide sekä Juicy Couturen Viva La Juicy hajuvesi, eli kaikki tämän hetkiset lempituotteeni 😉

  epsanen@gmail.com

 12. Lempparikosmetiikkaa LivBoxiin olisivat:
  -joku kiva BB-voide
  -vartalovoi hyvällä tuoksulla
  -matkakoot muotovaahtoa ja hiuslakkaa
  -korallinen sävy huulipunaa tai -kiiltoa
  -hyvä rajauskynä

  Tuollaiset ainakin löytyisivät mun LivBoxistani 🙂

  (sp-osoite sosuli87(at)hotmail.com )

 13. Mun livboxissa olisi klippoteketin kuivashampoo, Lanzan suolasuihke, lumenen lakka päivävoide, bevitan huulirasva ja body shopin puuteripapereita! Ehdottomia lemppareita kaikki 🙂

  h_lo ät netti.fi

 14. On kyllä ennestään jo tuttu, tilasin itelleni livboxia 3kk pätkän heti silloin kun se tuli.
  Itse lisäisin livboksiin ainakin Erisanin puhdistusgeelin jolla saat puhdistettua kasvot ja meikitkin lähtee sukkelaan. Ihan luottotuote jota oon käyttänyt teinistä asti.

  ida.tolvanen1 (at) gmail.com

 15. tuttu on, omassani olisi laveran eyeliner, tangle teezer, klippotekin kuivasampoo ja lumenen cc-voide!

  -pums
  F1030 at student.jamk.fi

 16. Täydellinen kosmetiikkaboksi sisältäisi juurikin kuivashampoon, joitakin hiusöljyjä tai -naamioita, Lancomen ripsivärejä, kuorinta-aineita vartalolle ja kasvoille sekä hyvä lasiviila kynsille.

  katyusha-@hotmail.com

 17. Jaa-a. Tätä piti oikein miettiä….

  – pikkupullo Faroukin Biosilk-hiusseerumia, se on vaan NIIIN paljon parempaa paksuille ja raskaille hiuksille kun Moroccanoil
  – Sensain Intense Lasting Treatment -minihuulipuna tai Cliniquen Butter Shine -huulipuna, neutraali sävy
  – Huultenrajauskynä, neutraali sävy
  – matkakokoinen hiuslakka jolla kutrit pysyvät menossa kuin menossa
  – Joicon minikokoinen kosteussuoja hiuksille
  – Minikokoinen parfyymi jotakin uutuutta

  Oliskos se siinä.

  dzinni@europe.com

 18. Minun paketti sisältäisi kaikkia puhdistavia ja korjaavia tuotteita kesän ränsistyttämille hiuksille ja iholle. Hiuksille hoitava naamio, kasvoille jokin virkistävä ihmeseerumi, niitä ihon epäpuhtauksia imeviä lappuja ja vaikka ryppyvoide sekä jalkojen hoitotuotteita ja kuoriva suihkugeeli.

  elina.lehtiranta@outlook.com

 19. Tässäpä muutamia juttuja, mitä olisi kiva löytää Livboxista:

  Apteekeissa myytäviä ihonhoito- ja puhdistustuotteita, kuten Eucerin, Avene ja Favora, ihan näyte/matkakokoisetkin olisivat kivoja (mutta ei mitään näytepusseja kuitenkaan).
  Joku suht laadukas kasvoseerumi minikokoisena.
  Isadoran kynsilakka ja kulmageeli (molempia on ollut tarkoitus kokeilla jossain vaiheessa).
  Geelirajausväri.
  CC-voide (vaalealle iholle).

  pip@netti.fi

 20. Unelma boxissani lepäisi jokin ihana primeri (esim studio secrets) koska niitä en ole raaskinut ainakaan toistaiseksi kokeilla.., jokin ihanan tuoksuinen ja ronskisti kosteuttava kosteusvoide joka sopisi myös meikkipohjan alle olisi aivan loistava ja käyttöä sille olisi runsaasti, mattaisia kynsilakkoja ei ikinä voi myöskään olla liikaa, ja voi miten toivottu yllätys jokin oikeasti tuuheuttava hiustenhoitotuote olisikaan<3
  Sara.wee@hotmail.com

 21. Liv-boksissani olisi ikisuosikki Max Factorin FalselashEffect-ripsari, Lumenen CC-voide, joku mahtava hoitoaine (tällä hetkellä) superhuonokuntoisille hiuksille, Bodyshop:n vartalovoi ja tietysti yllärituote!

  elli1@suomi24.fi

 22. Minun kokoama LivBoxi sisältäisi suloisen EOS-huulirasvan, pigmenttisen Urban Decayn luomivärin, laadukkaan Maybellinen huulipunan ja erittäin kosteuttavan Khiel'sin vartalovoiteen 🙂 Nuo kuuluvat kaikki lempparituotteisiini. Elokuussa tuleva boksi on viimeinen boksini :'(

  sinzu-sinzu(at)hotmail.com

 23. Ihan huippu arvonta! Olen jonkin aikaa miettinyt tuon tilaamista, mutta se on vielä jäänyt. Toivottavasti nyt onni suosisi kisassa 🙂 Sellainen koko kropan paketti olisi kiva. Vaikka jokin vartalovoide, hiusjuttu ja vaikkapa meikki tai kynsilakka.
  ilokseni@gmail.com

 24. Minä haluaisin boxissa olevan Lumenen CC-voiteen, jonkin kasvojen tehohoidon/naamion ja sitten vaikkapa huulille tai kynsille jotain kivaa extraa 🙂
  millal@luukku.com

 25. Minun livboxiini kuuluisi Lorealin telescopic-ripsiväri, herbinan kuivashampoo, acon täydellinen vaniljahuulirasva, tigin hard head hiuslakka yms.. Kyllähän näitä löytyy 🙂

  -Anne
  manson@jippii.fi

 26. Syksyisen ihana hemmottelupaketti voisi olla kiva:
  – Kylpyvaahto tai jokin ihana suihkugeeli
  – Kuorintavoide tai jokin kropan tehohoito
  – Ja viimeisenä sitten tietenkin ihanan tuoksuinen ja ihon pehmeäksi jättävä kosteusvoide
  – Kiva extra tällaiseen boxiin olisi vaikkapa pieni tuoksukynttilä 🙂

  whateverneed@gmail.com

 27. Minun pakettini sisältäisi kokonaisuudessaan luonnonkosmetiikkaa, tutustumismielessä. Erityisesti painopiste hemmottelussa…
  Hieno arvonta! Mukana.
  flight(at)luukku(piste)com

 28. Oi joi, valinnan vaikeus tulisi jos itse pitäisi kokonaine boxi kasata 😀 Minä haluaisin ehdottomasti hiusnaamion kesän kuivattamille hiuksille ja samoin kropalle jotain kivaa. Aiemman kirjoittajan hemmottulupaketti kuulosti kivalta ja minullekin kelpaisi sellainen! lumikki1@luukku.com

 29. Livbox sisältäisi:
  -Balmainin suolasuihke
  -Jonkun merkin huulipunakynä
  -Tehohoito auringon rasittamille hiuksille
  -Superkosteuttava naamio kasvoille
  -Tehokas kuorinta&kosteutus iholle

  petra.suhonen @ luukku.com

 30. On jo pitkään pitänyt tilata livbox, mutta aina se on jäänyt.

  Mun paketti sisältäisi ainakin:
  – Erisanin rasvaa
  – Huulirasva
  – jokin mulle tuntematon hiustuote (esim. hiuspuuteri, öljy…koska olis hauska testata)
  – sininen ripsiväri
  – kasvonaamio

  Jotakin uutta, mutta jotakin tuttuakin 🙂

 31. Hei!
  Minä olen paatunut ripsivärikokeilija. Ostan aina uutuustuotteita ja usein joudun pettymään.
  Silti toivoisin maskaranäytteitä boksiin. Lisäksi pikkuisia hajuvesiä voisi olla mukava testailla, itse kun jämähtää aina niihin vanhoihin.
  Rakastan kyllä superisti yllätyksiä, joten jos ei voitto kolahda kohdalle niin pakko varmaan sortua tilaamaan 🙂
  SIlkkis
  ullaahop@hotmail.com

 32. Hemmottelutuotteita ja jokin tuoksu(näyte/näytteitä). Kuivashampoita olisi kiva kokeilla, oikeaa ja itselle sopivaa kun on aika hankala löytää ja virhekokeilut tulevat kalliiksi…
  Mahtava arvonta.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

 33. Juuri yhtenä päivänä mietin, että tilaisinko elokuun boxin, mutta jätin sitten vielä tilaamatta. Ehkä se oli tarkoitus niin ja voitan nyt täältä 😀 No ainahan saa toivoa. Minulla ei ole mitään erikoisia boxitoiveita. Tykkään eniten juuri ylläreistä, joten kaikki käy mitä sisällä sattuu olemaan 🙂 Mieluiten ehkä jotain meikki ja hiusjuttuja.
  snow_angel85@jippii.fi

 34. Minun livboxini sisältäisi silmänympärysvoidetta, tulevan syksyn sävyisiä luomivärejä ja vaikkapa jotain koristelutimantteja iholle.
  karita3@luukku.com

 35. Miun livboxiin kuuluis jokin ihanan tuoksuinen suihkugeeli, ripsiväri, tuoksukynttilä, EOS-huulirasva, ESSIE-kynsilakka sävyssä mint candy apple ja jokin ihanan tuoksuinen hiuslakka!

  maisa_nororaita@hotmail.com

 36. Joku aikaisemmin kirjoitti, että haluaisi boxiin apteekin ihonhoitotuotteita ja tuo olisi minustakin aivan loisto ajatus! Apteekissa kuitenkin myydään hyviä tuotteita, mutta esimerkiksi itselleni ne ovat aivan outoja. Toivoisin siis minäkin tuollaista 🙂

  Enkuli / enkulii7@suomi24.fi

 37. Oi kun ihana arvonta! Ja bongasin tämän vasta näin myöhään… Onneksi vielä kuitenkin ehdin mukaan! Minun toiveboxini näin loppukesällä olisi kuorinta-ainetta koko vartalolle ja vartalovoidetta, ehkä jotain suihkusaippuaa. Sitten jotain pientä kivaa kuten kynsilakkaa tai vastaavaa.

  mmaria@luukku.com

 38. Toivoisin löytäväni omasta livboxistani Misshan BB-voiteen, Clarinsin flash balmin, Lancômen huulikiillon ja Redkenin shampoon. Ja vaikka mitä muuta.. 🙂

  quadmire.1@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.