Aamun höpötyksiä

Huoomenta! Heräsin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan siihen, että ulkona sataa. Tänä kesänä ovat säät kyllä kieltämättä suosineet ainakin Pk-seudulla, mutta töissä kun on puurtanut koko kesän niin itselleni on ollut oikeastaan yksi ja sama millainen päivä viikolla on 😀 Onneksi tämä viikko on mennyt jostain syystä kuitenkin ennätysnopeasti, koska nyt on jo torstai!!
Viime viikonlopun olimme poikaystävän isän luona kyläilemässä ja ehdinpä ottaa pihassa hetken aurinkoakin 😉 Täytyykin alkaa miettiä ensi viikonloppua, ystävä nimittäin ehdotti Suomenlinnaan piknikille, mutta täytyy seurailla millaista keliä viikonlopuksi on luvattu..
Vietin viime viikon tiistaina synttäreitä ja olen nyt reilun viikon kauhistellut, että ollaan nyt sitten 26v-ikäisenä jo lähempänä kolmeakymppiä kun sitä kahtakymppiä…oh no! Kymmenisen vuotta pidin omani ikäisiä jo aivan ikäloppuina ja itse en (onneksi hahah) tunne olevani sen vanhempi kun viisi vuotta sittenkään. Täytyy pitää mieli nuorena 😉 Töistä tullessani kotona odotti synttäriylläri, nimittäin Rainbown Country-sipsejä (jotka ovat maailman parhaimpia ja voittavat Kartanot aivan mennen tullen, uskokaa pois!), entrecote (Tommi ei voi vieläkään ymmärtää miten jonkun tytön lempiruoka voi olla entrecote) ja iltakeikka Linnanmäelle. Muuta en olisi voinutkaan toivoa synttäripäivältä!
Lisäksi olen viimeaikoina potenut aivan järkyttävää matkakuumetta..YLLÄTTÄVÄÄ! Kalifornian reissuun on vajaat pari kuukautta, joten sitä odotellessa. Toivottavasti odotus käy nopeasti!! Sillä aikaa on hyvä haaveilla noita Bali-kuvia katsellessa..

Haluan reissuun!! Onko teillä suunnitelmissa syksylle reissuja? Jos, niin minne päin? 🙂

10 vastausta artikkeliin “Aamun höpötyksiä”

 1. Täällä toinen reissukuumeinen!! Onneksi ihan kohta lennän tuttuun ja turvalliseen Espanjaan pariksi viikoksi. Syyslomallakin ois tarkoitus lähteä johonkin, varmaan aika lähelle…ja ensi vuoden puolelle haaveilen Etelä-Amerikan matkaa 🙂 saa nähdä!

 2. Oijoi mitä kuvia.. Mulla ollu jtn viikon aivan törkee matkakuume, tuntuu että ei kestä :O
  Ois kyllä suunnitelmissa lähtee jo syyskuussa jonnekin, jos mulle joku äkkilähtö jäis 😀
  Jaan tuon pienoisen "ikäkriisin" (??), muistan edelleen välillä että oon paljon nuorempi.. Oon siis 25, että nuori edelleen mutta kuitenki välillä tulee semmonen ahaa- elämys, en tosiaan ookkaan enää 18v.. haha..

  1. Hahah, joo samat fiilikset molempien asioiden suhteen.. Kamala matkakuume seuraavalle matkalle jo (eli sinne Losiin) ja toisaalta myös sitäseuraavaan, jota ei edes ole vielä suunnitteilla 😀 No mutta.. 18-vuotiaana 25-vuotiaat tuntuivat jo ikälopuilta 😀 Toivottavasti saat äkkilähdön järkättyä!!

 3. Ehkä, jos saan lomaa siirrettyä ja jos on edes peruutuspaikkoja, tämä tyttö lähtee syyskuussa Santoriniin! 🙂

 4. Pakko kysyä poltatko tupakkaa?En ole koskaan huomannu kädessä tupakkaa ja nyt noi röökit tossa pöydällä pisti silmään.
  Täälläkin on kamala matkakuume.Josko jo lokakuun alussa pääsisi lämpimään ;)Toisaalta Lontookin houkuttelisi pitkästä aikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.