Saturdayyy!

Ihanaa viikonloppu!! Nukahdin eilen puoliksi sohvalle jo klo22 varmaan
sen vuoksi että tuli eilisaamuna herättyäkin ennätysaikaisin. Oli kyllä
ihana nukkua oikein sikeät yöunet työviikon päätteeksi, lisäksi kun
näyttää ulkona säätkin suosivan kerrankin mun vapaapäivää! 😉
En ole ehtinyt hetkeen tehdä suursiivousta (ja miehethän ei moiseen kykene) ja tällä hetkellä kämppä on kun hurrikaanin jäljiltä. Mua ärsyttää nykyään maailman eniten se, että tavaroita on hujanhajan siellä täällä, mutta pienessä asunnossa kun asuu ja tavaraa kun löytyy suhteellisen paljon, niin moiselta ei voi oikein välttyäkkään.. Meillä näyttää tällä hetkellä nimittäin tältä: 

Bixu chillaa 😀
Aamun vaatekriisien tulos… Heitetään huonot vaatteet vaan kiireessä rekin päälle 😀
En ole muuten rehellisyyden nimissä ollut kaupoissa vaateostoksilla moniin kuukausiin! Kävin eilen töiden jälkeen pitkästä aikaa Zarassa, eikä sieltäkään löytynyt yhtikäs mitään kivaa (onneksi). Jotenkin en nykyään enää jaksa kierrellä vaatekaupoissa, sovitus ja jonotus kassalle tuntuu jotenkin aivan ylivoimaiselta. Toisaalta myös samalla tuntuu siltä, että kaapit on täynnä niin kamalia vanhoja vaatteita, että päädyn aamupöhnässä laittamaan töihin aina ne samat vaatteet viikko toisensa jälkeen. Eilen tilasin Nellystä yhdet housut (pakko myöntää), joita olin katsonut jo pari kuukautta ja joista oli vihdoin tullut varastoon taas omaa kokoani!
Mutta jutun pointti oli kuitenkin se, että ajattelin muutaman ystävän kanssa varata elokuun aikana Hietsun kirppikselle pöytää ja karsia myyntiin vaatteita tosi reippaalla kädellä! Aina ne tunnesiteet astuu peliin myyntiin meneviä vaatteita karsiessa ja päässä pyörii lähinnä ne samat vanhat ”en ole kyllä käyttänyt tätä kolmeen vuoteen, mutta onhan tämä ihan kiva ja varmasti tulee vielä käyttöä” ja niin edespäin 😀 Jokatapauksessa infoan myöhemmin kirppis-asiasta!
Nyt puistoon hetkeksi aurinkoon ja myöhemmin Suomenlinnaan! Mukavat viikonloput! 🙂

4 vastausta artikkeliin “Saturdayyy!”

  1. Tiedän tasan mistä puhut, minulla on häkkivarasto täynnä kirppikselle meneviä vaatteita. Siis aivan täynnä. Pitäis vissiin itsekin kyetä mennä johonkin myymään ne. 🙂 Tarkoitus on ollut mennä koko kesän aikana, mut hurjan nopeasti (taas) tämäkin kesä näyttänyt menevän, enkä todella ole myynyt yhtäkään vaatetta missään… 😀

    1. Hahah, no siinä on kyllä tavaraa, jos on häkkivarasto aivan pullollaan! 😀 Äh, sama tunne täällä.. Kesä jo melkein lopuillaan ja piti jo 2kk sitten varailla sitä kirppispöytää. Ehkä nyt olisi jo vihdoin hyvä hetki 😀

  2. Mulla ois ihan hirveästi kirpparille menevää tavaraa, mutten saa koskaan aikaiseksi varattua sitä pöytää. Mua vähän harmittaa ettei täällä oo semmosia kirppareita joissa ollaan ite paikan päällä myynnissä vaan on itsepalvelukirppareita tms.. Ei niitäkään hirveästi ole. Paitsi, että tein yhden tosi hyvän löydön viime viikolla. Olin koko kesän etsinyt yhtä ruokakirjaa (nimeltään kesäruokaa) ja menin etsimänä sitä kirpparilta. No ekalla kirpparilla sitä ei ollut vaikka porkkasin kaikki kirjat siellä. Toisella kirpparilla se kirja oli oikeastaan ihan ensimmäisessä pöydässä :D. Melkeen aina tuntuu että ei kirpparilta löydy sitä mitä sinne menee etsimään, mutta joskus käy ihan toisinkin päin :D.

    Jyväskylässä olis nykyään aika paljonkin kirppareita, mutta sinne tulee tosi harvoin lähdettyä.

    1. Sama täällä ja mukava että Jyväskylästä löytyy nykyään enemmänkin noita kirppiksiä! 🙂 Se onkin juuri harmi, ettei siellä ole juuri niitä missä voisi itse tönöttää paikalla, se hinnoittelu ja pöytien siivoilu päivittäin on nimittäin niin tuskaista puuuhaa! Täälläkin lopetti juuri Vallilan kirppis, mikä on suuri harmi kun tuossa naapurissa sijaitsikin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.