Monoi de Tahiti dry oil testissä

Vietin eilispäivän lähipuistossa pari tuntia auringossa maaten ja vuoronperään Bixulle palloa heittäen. Aina sama juttu kun lähtee pikku neiti B:n kanssa puistoon… Siitä pallon heittelystä ei nimittäin tule loppua millään 😀 
Tänään tulikin nukuttua vähän pidempään ja aamukahvin jälkeen olisi tarkoitus lähteä taas puistoilemaan. Näitä hellepäiviä ei saa heittää hukkaan kun kerrankin vapaapäivälle paistetta osuu!! Mulla on tällä hetkellä nimittäin jo aivan kamala kalpeuskriisi, kun Balin rusketus on muisto vain ja ensimmäinen kesä varmasti ikinä kun en ole pitänyt kesälomaani kesä-heinä-elokuussa. Eli nyt laitettava kaikki peliin ja yritettävä edes hamstrata vähän väriä syksylle jemmaan 😀
Tiesittekö muuten, että Yves Rocherin perinteistä Monoi-öljyä on tullut nyt myös kuivaöljy-versiona?

Itse sain tämän uuden öljyn testiin blogin kautta ja pakko sanoa, että tykkään! Olen jo vuosikaudet ollut sen perinteisen Monoi-öljyn suurkuluttaja, mutta tietysti kuivaöljyyn verrattuna siinä on miinuksena juuri se tahmaavuus. Kuivaöljyssä on sama ihana Monoi de Tahitin tuoksu ja öljy antaa iholle kauniin kiillon kuitenkaan liikaa tahmaamatta. Suosittelen testaamaan! Öljyn hinta Yvesillä on 8,90 euroa ja löytyypi täältä.

Ja vinkkinä, että Yvesillä on vielä tämän päivän voimassa ilmaiset toimituskulut kaikkiin tilauksiin! Syöttämällä kassalla koodin FREE1308 saa ilmaisen toimituksen tilaukselle. Eli mikäli tilauksen teko on ollut mielessä, kannattaa se tehdä vielä tänään 🙂 Shoppailemaan pääset tästä!

 

Kai sitä väriä vähän ehti tulla eilen pintaan 😀 
Käytän töissä AINA simppeleitä nappikorvakoruja ja musta on muutenkin lähivuosina tullut tosi hillitty korujen käyttäjä. Eilen kuitenkin kaivoin vanhan korujemman esiin ja laitoinpa ensimmäistä kertaa vuosiin nuo Glitterin ikivanhat babmukorvikset. Harmittaa, että on jotenkin kokonaan unohtanut kaikki muut korut kuin nuo muutamat harvat ”työkorut” jotka roikkuu tuossa mun korupuussa ja josta aina joka aamu silmät ristissä valkkaan joko ne yksinkertaiset hopeiset, kultaiset tai rosekultaiset setit. Ehkä pitäisi taas opetella itsensä korujen käyttöön..
Nyt aurinkoon, ettei mene säteet hukkaan! 😉 Nauttikaahan sunnuntaista!

2 vastausta artikkeliin “Monoi de Tahiti dry oil testissä”

  1. Eihän tuo kuivaöljy ole uutta? Itse olen tuota käyttänyt ainakin jo kolme vuotta kesäisin reissuillani 🙂 Tänä vuonna pullo on uusi, se oli ennen vähemmän kulmikas, mutta sisältö on samaa kuin silloin kolmekin vuotta sitten kun tuon löysin omaan auringonottoarsenaaliini 🙂 Ja nuo korvikset on todella ihanat! Itse käytän yleensä aika isoja koruja, lähinnä tosin korvakoruja ja rannekoruja. En tykkää ihan pienistä korviksista, vaan kyllä niissä edes vähän pitää olla kokoa 😀 Sanoisin, että noin kahdenkymmenen sentin kolikon kokoiset korvikset ovat melkolailla sitä pienintä kokoa mitä tykkään käyttää.

    1. Siis hmmm.. Nyt aloin tosissaan miettimään, että onko tuo uudistettu versio siitä?! Koska mulla oli koko ajan semmoinen muistikuva, että siinä vanhassa kuivaöljyssä olisi ollut sk2 tai jotain, mutta voi olla että muistan väärin ja että tämä tosiaan on vain uudessa pullossa tuo vanha 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.