Geelilakkaus kynsiin?

Sen jälkeen kun keväällä luovuin monen vuoden jälkeen lopullisesti geelikynsistä olen muutamaan otteeseen harkinnut kokeilevani geelilakkausta. Olen nimittäin maailman laiskin lakkaamaan tai ylinpäänsä millään tapaa fiksailemaan kynsiäni ja juuri tämän vuoksi geelikynnet olivatkin kätevät, kun kynsien eteen ei yksinkertaisestit tarvinnut nähdä mitään vaivaa ja ne näyttivät aina siisteiltä. 

Ensimmäinen kuukausi geelikynsien jälkeen oli aivan tuskaa ja olin jo sortua uudelleen niiden laittoon. Oma kynsi oli aivan paperinohut ja pelkkä farkkujen napin kiinnilaitto sai aikaan kylmät väreet. Luulin jo ettei oma kynsi kasva ikinä vahvana takaisin. Muutaman viikon jälkeen tilanne oli jo kuitenkin parempi ja nyt kynnet ovatkin todella hyvässä kunnossa, enkä enää kadu pätkääkään kynsistä luopumista! Nyt oma kynsi alkaa pikkuhiljaa jo kasvaa pituutta, tähän asti tuo ”viilattu osio” jota olen kasvattanut pois, on ollut niin ohut ettei kynnen kasvattamisessa ole ollut järkeä. Näin olenkin lähinnä pitänyt kynnet melko lyhyinä ja odotellut, että huono kynsi kasvaa pois. Ehdinhän olla geelikynsien orja tosiaan yli 3vuotta putkeen, joten ehkä olikin jo aika kokeilla omia kynsiä, vaikka huolitelluista kynsistä luopuminen olikin aika shokki aluksi.

Silloin harvoin kun jaksan kynteni lakata, ovat puolet lakoista jo halkeilleet pois seuraavaan päivään mennessä, eikä näky ole enää kovin siisti. En ole tosiaankaan ihminen, joka jaksaisi poistaa kynsilakat ja lakkailla kynnet uudelleen päivittäin ja olenkin jo jonkin aikaa pähkäillyt vaihtoehtona geelilakkausta. Mikä olisikaan helpompaa, kun lakkaus kynsissä joka ei mene miksikään ja jota fiksaillaan kerran kuussa?!

 kuvat googlen kuvahaku
Ehdin jo googletella vaikka mitä hienoja kuvia geelilakkauksesta ja tuli jo semmoinen olo, että HALUAN!! 🙂 Tokihan tuo geeli käsittääkseni myös hieman tukee omaa kynttä, sekä estää kynsiä katkeilemasta. En sitten osaa sanoa, onko huollon yhteydessä tehtävä lakan poisto (viilaus?) omalle kynnelle yhtä rasittavaa kun tavallisten geelikynsien huolto?
Onko kenelläkään kokemusta geelilakkauksesta? Entäpä hinnoista? Jos jollain on vinkata hyvä kynsiteknikko, joka näitä tekee niin olisin kiitollinen! Plussaa tietenkin, että paikasta löytyisi laajalti sävyjä lakoista, pastelliset ja neonvärit nyt olisivat aivan unelmat kynsissä! 🙂

17 vastausta artikkeliin “Geelilakkaus kynsiin?”

 1. Mulla on ollut kestolakkaukset 2,5 vuotta ja olen ihan koukussa! Itselläni on kova, mutta joustava luonnonkynsi ja mulla on aina kulmikkaaksi muotoiltu oma kynsi ja mitä erilaisempia lakkauksia. Mulle laitetaan melkein aina koristeeksi kiviä tai irtohilettä ja ne pysyy todella hyvin, vaikka periaatteessa kestolakka ei ole parhain materiaali koristeluille sen ohuuden takia. Geeliin on teknikkoni mukaan massan paksuuden takia helpompi ja luotettavampi tehdä näyttäviä koristuksia.

  Itselläni ei ole koskaan ollut varsinaisia rakennekynsiä vaan homma alkoi siitä kun halusin mennä katsomaan kaverini mukaan kun hänelle tehtiin geelit. En kuitenkaan innostunut rakennekynsistä ja kynsimuotoilija suositteli mua kokeilemaan kestolakkausta. Olen ollut niin tyytyväinen etten ole koskaan laitattanut lakkoja missään muualla.

  Kesäisin otan kestot myös varpaisiin ja ne pysyy hyvänä koko kesän. Otan ekat yleensä toukokuussa ja sitten kynsi kasvaa sen verran pitkäksi, että yleensä noin puolentoista-kahden kuukauden kuluttua otan vielä uudet. Talven oon toistaiseksi mennyt "paljain" varpain.

  Käyn laittamassa kynnet Kauneuskaksio 1,2:ssa Kolmannella Linjalla. Kauneuskaksio.fi löytyy sivut ja myös fb:ssä on oma sivu. Sävyjä löytyy vaikka mitä ja kestoilla siis onnistuu myös liukuvärit, hilekoristelut, 3D, kivet yms. He käyttävät Artistic colour gloss-sarjaa. Omaa kynttä lakan poisviilaus ei vaurioita, varsinkaan kun tuossa paikassa kaikki viilaukset tehdään käsin, ei millään sähköporalla. Käsiviilauksella saadaan paljon parempi tuntu kynnen paksuuteen eikä ohenneta omaa kynttä liikaa. Se kannattaa huomioida myös hintaa ja kynsien tekoon menevää aikaa arvioidessa.

 2. Ystäväni on tehnyt mulle monesti just tämän geelilakkauksen, sillä sain 20 vuoden kynsien puremisen jälkeen ne kasvatettua, ja tiedän, että jos tämän geelailun lopetan, rupean taas pureskelemaan kynsiä, niin ällöttävää kuin tiedänkin sen olevan. Hyh. Mutta pointti tässä mun kommentissa oli se, että mun kynnet ei ainakaan tämän geelin poiston jälkeen ole mikskään mennyt, en tiedä sitten riippuuko se ihan ihmisestä.

  1. Ohoh! Hyvä tietää, lakkaa ei varmasti tarvitse niin paljon viilailla pois kun geeliä, kun kerta niin paljon ohuempi kerros mitä laitetaan 🙂

 3. Itse kynsiteknikkona suosittelen ehdottomasti ja ainoastaan Bio Sculpture geelikynsiä. Omaa kynttä ei missään vaiheessa viilata ja sarja on omaa kynttä vahvistava! Kannattaa kurkata nettisivuilta lisää 🙂

 4. Mii like! En jaksa kans koko aikaa olla lakkaamassa enkä oo ihan geelimuijia, niin nyt nää mitkä N lakkas niin on ollut superit.. Kestosta en vielä tiedä kun vasta viikon ollut 🙂 -Riina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.