Instaweek!

Keräsin viimeisen viikon varrelta instagram-kuvasaldoa, hetkeen ei ole tullutkaan näitä tänne latailtua. Instagram-profiilini löytyy tosiaan edelleen täältä nimimerkillä iines. Olin jossain välissä unohtanut hetkeksi koko sovelluksen, kun vanhan iPhonen kamera sanoi itsensä irti sen jälkeen kun onnistuin kameran lasin hajoittamaan muutamaan otteeseen.. 
Ja asiasta toiseen, alkuepäilyksistä huolimatta olen ollut supertyytyväinen iPhone 5:sen hankintaan. Ihanaa, kun puhelin toimii lähes valonnopeudella ensimmäistä kertaa varmaan vuoteen, ehdin jo tottua siihen vanhaan jumittavaan 4:seen. Varmasti jumittaisin vieläkin sen kanssa, ellen olisi sitä onnistunut silloin kesäkuussa maahan pudottamaan. Harmittaa vaan kaikki ylimääräiseksi jääneet 4:sen kuoret, jotka täytyy nyt vissiin myydä kirppiksellä parempiin koteihin 🙂

Töitä, töitä, töitä..

Mies patisti leipomaan vadelma-rahkapiirakkaa.. Muokkasin vähän mun bravuurin, eli maailman helpoimman mustikka-rahkapiirakan ohjetta. Tai siis toisinsanoen vaihdoin vain marjat mustikoista vadelmiin, eli se siitä muokkauksesta, hehh.

Viime viikolla käytiin testaamassa naapuruston uusi Mikura sushi. Suosittelen!

Lakkasinpa kynnetkin pitkästä aikaa. Ja heti kun geelilakkauksesta ehdin kirjoittaa, niin enhän ehtinyt kun töihin asti, kun lakat olivat jo lohkeilleet 😀

Suomenlinnassa!
Kesä!!

Aloitinpa loppukesän lenkkispurtit, tai ainakin tähän on pyrkimys 😀 
Tomppa keksi tänään tehdä pizzaa, eli ei aivan kevyt alku viikolle. Itse kun onnistuin aloittamaan päivän niiin kevyesti töissä rahkalla, hedelmillä ja salaatilla, heheh.. Mutta viime viikonloppuna jätin herkkupäivän väliin, joten ehkä yksi pizza nyt masuun mahtuu 😉

6 vastausta artikkeliin “Instaweek!”

  1. Osaisitkohan sinä neuvoa mistä saisi tilattua Neulashia nykyään? Tai onko jokin vastaava tuote yhtä hyvä? Alkaa putkilo olla lopuillaan,enkä mistään ole onnistunut löytämään sitä enää…

  2. moikka! 🙂 olisin kiinnostunut iphone 4 kuorista? voisitko laittaa blogiin kuvia millaisia sinulla on?

  3. käytäthän alus-ja päällyslakkaa? opin päällyslakka ainakin superhyvä,suosittelen. itsellä kestää sen kanssa lakkaus viikon siistinä vaikka hakkaankin töissä kassaa ja putlaan kosmetiikalla.

    1. En itseasiassa käytä, koska en ole lakkaillut kynsiä 3 vuoteen!! 😀 PItäisi varmaan hankkia, vaikuttaisi varmaan lakkauksen kestoon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.