Maanantain asua

Räpsäistiin eilen piiiitkästä aikaa asukuvia! Heräsin lähes tunti ennen kellonsoittoa, joten oli kerrankin vähän enemmän aikaa miettiä mitä sitä päälleen laittaisi. Kaivoin koruboxin pohjalta rinkulakorvikset, jotka ovat olleet käyttämättä myöskin vuosia, sekä vaaterekistä Mangon topin jonka myymistä olin jo jostain ihme syystä ehtinyt harkita..

Tukka oli takussa, niin pyöritin hiukset ”hätäkampaukselle”, eli ensin kireälle ponnarille päälaelle ja sen jälkeen kieritin koko hamppukasan ponnarin ympärille ja pistin kiinni parilla pinnillä. Yllättävän hyvähän siitä loppujen lopuksi tuli 😀 En jaksanut tänäänkään aamulla hiuspesulle, joten taitaa olla taas kriisinutturan paikka. Pidän yleensä hiuksia aina auki töissä, joten tuo toi pientä vaihtelua kerrankin.

Toppi Mango
Housut GT
Laukku Miumiu
Huivi LV
Kengät Nelly.com
Tänään näköjään luvassa ulkona taas vaihteeksi aurinkoa. Tälle kesälle ei näköjään onneksi näy loppua, vaikka jo elokuussa mennään 🙂
Selailin eilen pitkästä aikaa netistä kivoja laukkuja (ihan tosissaan vaan window shopping-mielessä, koska tällä hetkellä on pystyssä säästökassa Loseihin) ja mies meinasi saada sydänhalvauksen niitä hintoja katsellessaan. Miehet nyt vain eivät tajua, eivätkä ikinä tule tajuamaan tätä naisten fiksaatiota käsilaukkuihin! Sain luvan ostaa itselleni joululahjaksi uuden laukun, mikäli hinnasta lähtee edestä pois 1:nen  tai perästä yksi nolla. Huoh, miehet 😀 No jokatapauksessa, yhtäkään laukkua ei kyllä ole tullut hankittua lähes vuoteen, joten ei minua ainakaan törsäilystä voi syyttää..
Ps. Käyn tänään läpi LivBox-arvonnan vastaukset ja ilmoittelen voittajista!

8 vastausta artikkeliin “Maanantain asua”

  1. Tuo mikään hätäkampaus ole, sopii sulle tosi hyvin! 🙂 Löysitkö mitään laukkuhimotuksia? 🙂

    1. Kannattaa ladata Polyvore niminen app omppuluuriin! On muuten niin inspiroiva, kun saa luoda noita kokonaisuuksia, eikä vaan asuja vaan myös sisustus ja meikkijuttuja!!! 🙂

    2. Kiitos, tykästyinkin tuohon itse myös! 🙂 Mutta helppo tehdä vielä kaikenlisäksi! Ja juu löysin pari, ei voi liikaa hehkuttaa (vielä) täällä ettei iske liian himotus 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.