Cheap Monday Ankle chino

Huomenta! Nukuin niin sikeästi viime yönä, etten herätessäni tiennyt alkuunkaan missä olen ja kenen vieressä nukun 😀 Näin niin levottomia unia koko yön, ettei mitään rajaa joten ei ihmekkään.. Vielä kolme työpäivää viikonloppuun ja pääsee taas pariksi päiväksi hölläilemään, näiden helteiden olisi parasta pitää! Tarttui nimittäin viime viikonloppuna ihan kivasti väriä pintaan puistossa maatessa, joten ei kai tämä peli aivan menetetty ole, heheh.  Alkuviikko on hurahtanut ennätysnopeasti ja tällä viikolla on ollut jollain tapaa erityisen mukava työviikko, joten eipä ihmekään. 
Kerroinkin jo, että tilasin viime viikolla Cheap Mondayn ankle chinot, joita olin kyttäillyt maastonvihreänä jo toukokuusta asti. Oma kokoni oli jo kahdesti myyty loppuun, mutta tällä kertaa kokovahdin asettaminen kannatti ja sain sähköpostiin ilmoituksen oman kokoni löytymisestä! Loppuviikosta pitäisi saada paketti kotiin, joten saa nähdä ovatko passelit 🙂
Koralliset nilkkapituiset chinot löytyvät täältä (klik!)

ja maastonvihreät taas täältä (klik!)


Laitoin itseasiassa juuri eilen töihin jalkaan Cheap Mondayn juuri noiden korallisten väriset housut jalkaan ensimmäistä kertaa varmaan kahteen vuoteen, luulin nimittäin pitkään etten enää mahdu niihin, mutta toisin oli 😀
Tiedättekö, mulla on ollut jo vuosia tapana avata aamuisin Huomenta Suomi ja kuunnella toisella korvalla uutiset sun muut hömpötykset siinä samalla kahvia juodessa ja meikatessa. Nyt kun Huomenta Suomi on ollut ikuisuuden lomalla, olen joutunut tyytymään Ylen Aamuun, joka on Huomenta Suomeen verrattuna niiiiin kuiva! Koomista on se, kuinka olen ainakin kolmesti kuunnellut kun nuo Ylen Aamun vieraat yltyvät aivan mielettömään väittelyyn ja juontaja yrittää selittää, että nyt on uutisten aika 😀 Milloin se Huomenta Suomi mahtaa vihdoin ja viimein palata kesälomilta?!?

Ps. Nellyllä on nyt meneillään kamppis, jossa paljon neuleita hintaan 17,95e. Kamppistuotteet löytyvät täältä!

10 vastausta artikkeliin “Cheap Monday Ankle chino”

 1. Mulla oli ihan sama juttu, että katsoin aina ennen Huomenta Suomea, koska Ylen Aamu oli niiiiin tylsä ja kuiva. Sitten syystä tai toisesta siirryin Ylen Aamutv:n pariin (olisko Huomenta Suomi ollut just lomalla tms.) enkä sit enää koskaan vaihtanut takaisin Maikkarille. Ehkä musta vaan on tullut niin vanha, kun eikös ne vanhukset aina niitä Ylen uutisia ja ohjelmia eniten katsele. 😀

  1. Hahah, katsotaan millainen shokki mulle tulee kun vaihdan siihen takaisin 😀 ONhan niiden puhetyyli nykyään Maikkarilla aika "rento" (joskus vähän liiankin), mitä nyt olen kiinnittänyt huomiota varsinkin nyt Yleen verrattuna, siellä nyt ei pahemmin vitsiä heitellä.. 😀

 2. Mulla on kans sama, heti telkku päälle aamulla. 😀 Huomenta suomi on kyllä vähän eloisampi ohjelma..tosin mua ärsyttää ja tulee myötähäpeä, kun siinä ruokaohjelmassa niillä on usein suuria vaikeuksia saada ruokia muutamassa minuutissa valmiiksi ja kokit on ihan paniikissa! "jooh niin tähän tulis vielä tätä mutta kameran kello näyttääkin että 5 sekuntia..no heihei nyt tulee mainoks…" 😀 Ja sama juttu kun vieraat yrittää selittää jotain niin niiden päälle joudutaan sanomaan, että sori nyt mainokset/uutiset

  Haha!! hirvee avautuminen huomenta suomesta 😀 sori

  1. Hahaha! Mä yleensä lähden aina just sillon töihin kun se kokkiohjelma alkaa, niin en oo valitettavasti todistanut tuota (muistaakseni) 😀 Huomenta suomi on kyllä best1

 3. Mä kans katon aina Huomenta Suomee ja kauheeta, kun mä palasin töihin viikkoo ennen niitä ja joudun nyt kattoo kans aamutv:tä… Joka on niin kuiva ja unettava! Mulla on myös niin kauhee myötähäpeä siitä "sääpojasta", joka puhuu aivan kauhealla vauhdilla säätiedotukset lävite ja tuntuu, että missään ei oo pisteitä eikä pilkkuja 😀 Pitää oikeen keskittyä, että saa jotain selvää siitä sopotuksesta…

  1. Niin onkin haaha! Lähiaikoina siinä oli myös säätyttö, joka puhui jotain aivan omiaan. Voi tietty olla että kyseessä oli kesäharkkari, koska vaikutti siltä että jännitti aika kovasti 🙂 Maanantaita odotellessa!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.