Juicy Couturea iPhone 5:lle

Ensimmäiset iPhone 5:den kuoreni, Teknik Magasinetista ostetut neonpinkit kumiset saivat kilpailijan! Selailin nimittäin alkuviikosta ShopBopin valikoimaa tavoitteenani löytää jotkut kivat kuoret puhelimelle, joihin ei ihan heti kyllästyisi ja kaikkein söpöimmät löytyivätkin Juicy Couturelta.
Tietysti juuri silloin kuin kuoria tarvitsin, ei niistä ollut mitään kovin laajaa valikoimaa joka olisi osunut omaan silmääni, mutta onneksi yhdet edes olivat ylitse muiden 😉
Kuvat ShopBop.com
UPS:in kuljetus saapui vihdoin eilen huimasti kaksi päivää tilauksen jälkeen työpaikalleni.
Arvatkaa kumpiin kuoriin päädyin?! 🙂
En malttanut peitellä innostustani ja paljastinkin asian jo eilen instagramin puolella!
Löydyn sieltä siis edelleen nimellä iines
Ja hei!! Viime yönä ukkosti! Ja todistin sen ensimmäistä kertaa tänä kesänä, wuhuu. Tällä
kertaa jopa heräsin siihen 😀
Mutta tosiaan.. Nyt lähtee viikon viimeinen arkipäivä käyntiin, jonka jälkeen sitten viikonlopun viettoon! Toivottavasti päivä vierähtää nopeasti! Oletteko muuten huomanneet kuinka ahkerasti hehkutan viikonloppua täällä suunnilleen jokaikinen perjantai?!
Ainiin ja ps. Ajattelin vinkata Nellyn NLY Shoes-kamppiksesta, jossa kaikki NLY Shoes-kengät -20% maanantaihin 12.8 saakka! Kannattaa kurkkailla kun kokoja vielä löytyy. Kamppissivu ja kengät siis TÄÄLLÄ!
Pps. Kriisinuttura lähtee päähän MYÖS TÄNÄÄN. Viidettä kertaa tällä viikolla, hahah 😀
Kohta voisi keksiä jonkun ”uuden jutun” ilmeisesti.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.