LivBox-arvonnan voittajat ovat…

Sain käytyä läpi LivBox-arvonnan kommentit ja valittua kolme voittajaa, jotka saavat 3kk määräaikaisen LivBox-tilauksen. Monella osallistujista oli toiveena samoja tuotteita toive-LivBoxinsa sisältöön. Näitä olivat mm. Tangle teezer, CC-voide, kuivashampoo ja hiusöljy. Itsekkään en ole koskaan CC-voidetta testannut, mutta jos näin moni sen mainitsee, niin täytyypi käydä oma hakemassa kaupasta 😉 Näistä teidän mainitsemista tuotteista kaikki muut ovatkin myös omia suosikkeja, joten moinen LivBox olisikin varmasti monen mieleen!
Arpaonni suosi seuraavia osallistujia:

Oona 31. heinäkuuta 2013 23.18
Unelmien pakettini sisältäisi kuivashampoon, puuteripapaereita ja hiusöljyn sekä jotain uutta ja yllättävää! Sellainen olisi kyllä upeaa saada 🙂

Anonyymi 1. elokuuta 2013 1.38
Unelma boxissani lepäisi jokin ihana primeri (esim studio secrets) koska niitä en ole raaskinut ainakaan toistaiseksi kokeilla.., jokin ihanan tuoksuinen ja ronskisti kosteuttava kosteusvoide joka sopisi myös meikkipohjan alle olisi aivan loistava ja käyttöä sille olisi runsaasti, mattaisia kynsilakkoja ei ikinä voi myöskään olla liikaa, ja voi miten toivottu yllätys jokin oikeasti tuuheuttava hiustenhoitotuote olisikaan

Anonyymi 1. elokuuta 2013 22.08 
Syksyisen ihana hemmottelupaketti voisi olla kiva: 
– Kylpyvaahto tai jokin ihana suihkugeeli 
– Kuorintavoide tai jokin kropan tehohoito 
– Ja viimeisenä sitten tietenkin ihanan tuoksuinen ja ihon pehmeäksi jättävä kosteusvoide 
– Kiva extra tällaiseen boxiin olisi vaikkapa pieni tuoksukynttilä 🙂 

Voittajille on ilmoitettu sähköpostitse, ONNEA voittajille ja kaunis
 kiitos kaikille osallistujille!! 🙂

3 vastausta artikkeliin “LivBox-arvonnan voittajat ovat…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.