Terdeilyä ja tacoja!

Eilen vietettiin taco- ja leffailtaa. Ensin ruokaostokset Stockalta, Aussie Clubin terassille yksille ja kotiin kokkailemaan, jonka jälkeen Shutter Island pyörimään kolmatta kertaa. Minä, joka en ole lähes kymmeneen vuoteen syönyt jauhelihaa, olen vihdoin päättänyt totuttaa itseni taas jauhelihan syöjäksi! Lopetin aikoinaan kaiken jauhetun lihan syömisen sen jälkeen kun teininä tajusin mitä moskaa jauhelihaan, nugetteihin, kalapuikkoihin sun muihin käytetään.Veri-ja elinruoat ovat olleet bannissä aina, koska koen yksinkertaisesti ällöttävänä eläimen elinten ja veren syömisen. 
Toisaalta, onko lihan syöminen sitten yhtään sen ällöttävämpää kun näin tarkemmin alkaa ajatella, mutta niin.. Vihdoin mun päähän on saatu taottua se, ettei kaikki jauheliha tosiaankaan ole siitä jätelihasta tehtyä ja maistoinkin eilen paistijauhelihaa ensimmäistä kertaa vuosikausiin! Ja eihän se niin pahaa ollutkaan 🙂 Ehkä tässä pikkuhiljaa pääsen eroon tuosta jauheliha-traumastani. Mutta niihin pikaruokapaikkojen pihveihin en kyllä edelleenkään suostu koskemaan. Enkä toisaalta myöskään siihen kaupan ”perusjauhelihaan”.

Siivoilin, tiskasin ja pyykkäsin koko aamun, joten nyt voi sitten hölläillä loppusunnuntain. Laitettiin äsken ribsit uuniin paistumaan, joten illallista odotellessa!
Viikonloppu on taas hujahtanut ohi aivan silmänräpäyksessä ja huomenna se arki taas koittaa.
Kohtahan voi alkaa laskea jo päiviä lomaan! Vielä kuukausi ja reilu viikko täytyisi jaksaa ahertaa, jonka jälkeen Kalifornia, aurinkoa ja SHOPPING!! 😀 Hyvin ehtii vielä kartuttaa matkakassaakin, heheh.
Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Yksi vastaus artikkeliin “Terdeilyä ja tacoja!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.