OnePiecessä!

Sain alkukesästä blogiyhteistyön merkeissä valita itselleni kaksi OnePieceä merkin verkkokaupasta. Tässä onkin  hurahtanut pari kuukautta, ennenkö ehdin tämänkin esittelemään. Postauksia on tällä hetkellä jemmassa jo pitkän ajan takaa muutenkin, joten täältä pesee! 

Toisesta haalarista en vielä ole ehtinyt räpsiä kuvia päällä, mutta valitsin allaolevissa kuvissa näkyvän mallin ja toiseksi ohuemman slim fit-mallin turkoosina (löytyy täältä). 

Ainiin ja arvatkaa, onko tällä hetkellä ikävä tuota pidempää tukkaa?! Pätkäistiin viimeksi huollossa näitä pidennyksiä lyhyemmiksi, jotta ne olisivat helpommat hoitaa.. Eli toisinsanoen pientä vaihtelua. Seuraavaksi taidetaan taas mennä hieman pidemmällä! Liukuvärjäyskin toisaalta taas himottaisi, hmmm..
No mutta taas asiaan 😀

Tuo ”aikuisten potkupuku” on kyllä maailman paras oloasu ikinä! Juhannus tulikin vietettyä aikalailla tuohon pukeutuneena 😀 Tällä hetkellä tuo lojuu keittiön tuolilla ja aina jos tarvitsee lähteä äkkilähdöllä kauppaan tai koiran kanssa ulos, vetäisen tuon päälle. Helppoa kuin mikä! Viileinä syysiltoina tuo tulee varmasti myös tarpeeseen koti-iltoina lämmittämään, pitkistä lennoista puhumattakaan. En voi enää muutenkaan näyttää enää lentäessäni dorkemmalta niskatyynyyn tönöttämässä niskassa, pipo vedettynä silmille ja Uggsit/Emut jalassa.. Mukavuus ensin hei! 😀

Tuo sininen OnePiece löytyy OnePiecen verkkokaupasta tosiaan täältä. Itse valitsin koon kokotaulukoiden perusteella. Koot on mitoitettu kätevästi pituuden mukaan ja itse 156-senttisenä valitsinkin tuosta koon xxs, joka oli nappivalinta, eikä edes tarvinnut tilata lasten puolelta tällä kertaa! 😉 Itse suosittelen ottamaan pienemmän koon, mikäli kokotaulukko näyttää nippanappa kahden koon välillä. Mutta toisaalta halusin itse, että malli on enemmän istuva, kun roikkuva.

Ainiin ja OnePiecen verkkokauppa koko valikoimineen löytyy siis täältä!
Ps. Yöllä jyrähti ukkonen oikein kunnolla, hui!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(21005510)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

6 vastausta artikkeliin “OnePiecessä!”

  1. Oooi, yksi hyvä syy odottaa syksyä on kyllä ehdottomasti se, että pian saa jälleen kaivaa OnePiecen kaapin perukoilta esiin. Can't wait! :D♥

  2. Ah, mä niin himoitsen tuollaista haalaria, vaikka Jumpin löytyykin. Pari kertaa jo klikannutkin ostoskoriin, mutta sitten en olekaan raaskinut. :<

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.