Viime viikon Ig-saldoa ja aamuhöpinät

Nytkö se syksy ja syyssateet sitten alkoivat? Olen aina pitänyt iltasateista ja sateenropinalla nukkumisesta, mutta synkät aamut eivät vain ole lemppareitani.. Viime päivät olen myös ensimmäistä kertaa kevään jälkeen ”joutunut” laittamaan takin päälleni lähtiessäni aamulla töihin. Ei hyvä merkki, ei.. Tiedättekö talvisin ne pimeät ja kylmät aamut, kun sängystä nouseminen töihin vain on niin vaikeaa ja tekisi mieli kaivautua takaisin lämpimän peiton alle? Niitä odotan syksyltä ja talvelta nimittäin kaikkein vähiten 😀 Nyt vain laskemaan päiviä Losin lomaan, tuntuu nimittäin että toukokuun lomasta on jo ikuisuus aikaa!

Näin muuten unta, että olin lentämässä Jenkeistä Lontoon kautta Suomeen ja jouduin johonkin ihme syyniin Heathrown kentällä, haha. Muistin juuri! Näköjään koko ajan nämä reissut mielessä, unissakin..

Viime viikkojen instagram-saldoa taas..

Niistä Juicy Couturen kuorista päädyin siis näihin. Tykkään aivan superpaljon!!

Rannekorulempparit tällä hetkellä

Niket matkassa.. Harmi etten voi käyttää näitä töissä, muuten 
olisin varmasti koko ajan nämä jalassa 😀 
Mulla on lähipäivinä ollut vähän nuhainen olo (eihän enää kuki mikään siitepöl??) ja kävin maanantaina hakemassa apteekista supervitamiinitropit ja en suostu tulemaan tänä syksynä sairaaksi! Saa nähdä miten käy. C+ d-vitskua poskeen ja katsotaan pysyvätkö pöpöt poissa, vaikka tutkimusten mukaan d-vitamiinilla nyt ei varsinaisesti ole mitään hyötyä flunssan ehkäisyssä, mutta testaillaan!
Niille onnekkaille, joilla on vielä kesälomaa pitämättä nyt elokuussa ja reissu suunnitelmissa, suosittelen kurkkaamaan SAS:in tarjoukset loppukesän reittilennoille! Löytyvät täältä! 

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(iframe)g(17614762)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(’’);

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.