Tukkapohdintaa ja yö Serenassa

Perjantai!!! Vielä yhden päivän rutistukset ja pääsee viikonlopun viettoon. Huomenna onkin sitten edessä työkaverin synttäribileet, jonne mennään miekkosen kanssa piipahtamaan. Tämän illan ohjelma onkin sitten vielä auki. Mutta näin perjantain kunniaksi näin unta siitä, että olin Serenessa! 😀 En muista mahdoinko kertoa ollenkaan, että käytiin reilu kuukausi takapäin viettämässä vesihirmupäivä Serenassa ja kivaa oli, vaikka näin isoja ihmisiä jo ollaan. Ja oli muuten elämäni ensimmäinen kerta Serenassa. Ainiin ja Half pipe on tooosi kuumottava!! 😀

Selailin tässä yksi päivä vanhoja kuvatiedostoja vuoden takaa ja bongasin tukkani vuosi taaksepäin. Voi että kun aloin taas harmittelemaan sitä, miksi menin talvella vaalentamaan vaivalla kasvatetun oman tyven takaisin!! Vuosi sitten olin melkeinpä juuri ja juuri saanut kasvatettua pois huonokuntoisen latvan aina kampaajakäynnillä kevyesti tyveä (lähinnä jakausta) raidoittamalla jonka jälkeen oma väri kasvoi tyvestä siististi. 

Odotellaan tässä nyt taas sen Priorin-kuurin tehoamista, tällä kertaa aion pysyä vahvasti tämän oman sävyn kannalla! Tai ainakin kovasti yritän 😀 Mikä siinä on, että tukka-asioissa ajautuu aina ihmeellisiin tekoihin hetken mielijohteesta?!

Pitäisi varailla lähipäivänä aika kampaajalle pidennysten huoltoon (tai pitänyt nyt itseasiassa kaksi viikkoa varata se aika) ja olenkin ajatellut, että tällä kertaa voisi näiden vaaleiden hiusten sekaan laittaa myös tummanvaaleaa, oman tukan sävyistä hiusta, jolloin tuo oma hius kasvaisi taas siististi takaisin. Pituuttakin saisi olla hieman enemmän kun näissä tämänhetkisissä, eli juuri tuon verran kun ylläolevissa kuvissa!

No mutta saa nähdä millaisen päätöksen taas siellä kampaajan penkissä teen.. 😀
Aurinkoiset perjantait!!

Kun haluat löytää halvat lennot, muista Supersaver!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.