Syystakki hakusessa

Kävin torstaina työpäivän päätteeksi parin työkaverin kanssa pyörähtämässä nopeasti siellä Zarassa etsimässä uutta syystakkia. Ja eihän sieltä tietysti mitään löytynyt! Ehkä tehtävä uusi kierros parin viikon kuluttua kun viimeisetkin aleroinat saatu raivattua pois ja esille syysuutuuksia (yök, tuo sana syksy! :D)

Se on näköjään se tunnettu kirous, että kun vartavasten haluaisi löytää jotain, niin silloin ei sitä ei ainakaan varmasti tee. Lisäksi tuntuu, että musta on tämän kaupoissa kiertely-tauon jälkeen tullut todella apaattinen vaatteiden oston suhteen. Mikään ei oikein näytä tai vaikuta siltä, että tekisi mieli viedä se kassan kautta kotiin. Erään paidan olin valmis Zarasta ostamaan, mutta 35,90 euroa topista oli hieman liikaa….tai ehkä musta on tullut myös erittäin pihi lähiaikoina. Mikä nyt siis ei sinänsä ole ollenkaan paha asia 😀

Viimeiset kaksi syksyä olen löytänyt ehdottomasti kaikki parhaat takkilöytöni Zarasta, jonka valikoima ei ole koskaan pettänyt! Viime vuonna taisin ostaa peräti kolme syystakkia Zarasta, koska valikoimaa oli kertakaikkiaan liikaa, mutta tänä vuonna voisi pysyä aivan hyvin siinä yhdessä…tai sitten vain tyytyä niihin vanhoihin.

 Tämä olisi houkutellut Zarassa, mutta kokoja ei ollut enää jäljellä.
Maastonvihreää syystakkia ei Zaran parkatakin lisäksi löydykkään vielä!
Tänä vuonna tai seuraavinakaan vuosina ei tarvitse onneksi kunnon talvitakkiin tarvitse investoida sen jälkeen kun viime syksynä pistin haisemaan ja ostin Canada Goosen. Vaikka ostos hintava olikin, en viime talven pakkasilla katunut sitä hetkeäkään. Ei nimittäin kovin paljoa tarvinnut pakkasilla palella ja takki olikin päälläni about 90% talvipäivistä 🙂
Selailin aamukahvin lomassa Nellyn takkiuutuuksia ja mitä ihanuuksia sieltä löytyikään!

1. Denim & Supply Ralph Lauren – untuvatakki täältä
2. River Islandin parka täältä
3. Objectin viininpunainen poncho syysiltoihin täältä
4. IRO:n nahkahihainen takki täältä
5. River Islandin harmaa muotoonommeltu jakkutakki täältä
6. Rock’n Bluen tyköönistuva nahkatakki täältä

Varsinkin tuota nahkatakkia ihailin jo muistaakseni viime vuonna. Ikuisuudelta tuntuneen nahkatakkietsinnän jälkeen löysin kuitenkin Zarasta täydellisen yksilön ja missio sen suhteen on ainakin hetkeksi suoritettu! 😉 Jos hyvä untsikka olisi vielä hakusessa,  lähtisi tuo Denim & Supply Ralph Laurenin takki tilaukseen heti.
Oletteko te jo käyneet syystakki-ostoksilla?

2 vastausta artikkeliin “Syystakki hakusessa”

  1. Minun suureksi yllätyksekseni tämän syksyn tarvittava syystakkihankinta lyötyikin yllätyksellisesti Seppälästä. Ostin siis beigen tikkitakin, missä mokkaiset kauniit yksityiskohdat. Erittäin lämmin ja kaunis päällä, voin suositella jos tykkää tikkitakeista. Hintaakin oli vain 49,90€
    T. Tyttö_Turusta

    1. Ohhoh 🙂 Itse myös tein muutama vuosi taaksepäin hyvin yllättävän nahkatakkilöydön juurikin myös seppälästä, täytyy käydä taas kurkkaamassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.