Tulinen kana-nuudelikeitto

Kokkailtiin uuden viikon kunniaksi jotain, mitä ei hetkeen ole tullut syötyä. Puhuttiin jo viikonloppuna, että voisi keittää sopat, joka sitten hahmoittui tuliseksi chili-kanakeitoksi. Omasta chilipuskasta chilit ja keitot tulille! 

Ruokaohjeita ei ole hetkeen täällä nähty ja niitä onkin pyydelty, joten tässä pitkästä aikaa sellaista kehiin 🙂

Tarvitset: 
Maustamattomia broilerin filesuikaleita tai filepihvejä (jos haluat itse pilkkoa)
Pari chilipalkoa
Pari porkkanaa
Paprikan
2 Kanaliemikuutiota
Loraus soijakastiketta
2 Pakettia nuudeleita
Sipulia ja valkosipulia
Korianteria
Ripaus curryä ja currytahnaa
…niin ja tietty öljyä ja ison kattilan!!
Ensin ruskistetaan pilkotut tuoreet chilit kattilassa silputun valkosipulin ja öljyn kanssa. Tämän jälkeen lisätään sipulit ja broileri ruskistumaan… Lisätään kenties vähän öljyä. Kun kana on ruskistunut, lisätään vesi, kanaliemikuutiot ja porkkanat, jotka vievät enemmän aikaa pehmetä kun paprikat. Kun porkkanat ovat melkein pehmenneet, lisätään pilkottu paprika ja muut mausteet. Nuudelit heitetään soppaan vasta aivan viimeisenä, koska vievät vain minuutin-pari kypsyä.
Maailman yksinkertaisin kanakeitto on valmis! Viimeksi tein tästä itse niin tulista, etten meinannut saada syötyä, nyt onneksi vähän maltillisemmin ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.