Keskiviikko 21

Olin tänään koulutuksessa koko päivän, joten taas joutunut työstämään aivoja aikalailla. Toisaalta ihan mukavaa vaihtelua perusarkeen, pukeutua välillä vähän tavisarkea rennommin ja näinedespäin. Eli toisinsanoen Nike SB:ihin ja pipoon, oikein finanssialan ammattilainen liikenteessä (kannattaa huomenna varoa, jos kävelen vastaan)! Tänään olin niiiiin harakanpesänä liikkeellä, ettei olisi varmasti erottanut minua laitapuolen kulkijasta hevillä 😉 Mutta joskus näin.. Aina ei vain aamulla jaksa panostaa. Ja voi tätä hiuskriisiä taas!!

Oli pakko keittää iltapäivälattet, että jaksaa vielä puurtaa hommia ja hääräillä kotona, huomenna sitten taas päiväksi koulutukseen.
Makselin juuri viimeisiä laskuja elokuulta, mikään ei ole yhtä lannistavaa kun nähdä palkan valuvan pankkitililtä ties minne.. Ja mistä nämä vakuutusmaksut ja muut aina tulevat samaan aikaan kaikki?!
Nyt loppui kuitenkin marina ja alan pohtia mitä sitä mahtaisi tänään kokkailla päivälliseksi. Eilen menivät viimeiset thaikeitot, harmi! Ehtihän sitä pari päivää ahtaa vatsan täydeltä, niin hyvää kun oli!
Ps. Esko, raejuustoarvostelua ei ole tulossa 😀 Hahhah

4 vastausta artikkeliin “Keskiviikko 21”

  1. Moikka! Pystyisitkö kattomaan jostain, mikä ton Miumiun lompakon mallin nimi on? On ihana! : ) -Roosa

  2. Moi! No joo sama juttu, tota "sun" mallia oli aiemmin tuolla Miukkarin sivuilla myynnissä, mut nyt se on sieltä kadonnut kokonaan. Harmittaa, kun en sillon hoksannut laittaa mitään tietoja ylös, jotta voisin sitä nyt muista myyntipaikoista selata. Täytyy toivoa, että sitä jossain vaiheessa taas tulis tonne sivuille. : ) -Roosa

    1. Joo, mäkään en sitä mallia tiedä. Voi olla, että on poistunut kokonan.. katsoin myös Net-a-porterin ja my theresan, eikä löytynyt 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.