Victoria’s Secretin tuoksuja Suomesta

Olen täällä monet kerrat hehkuttanut Jenkkituliaisina tuotuja Victoria’s Secretin tuoksuja. Huomasin kuitenkin jo keväällä, että nykyään VS:n tuoksuja ja tuoksuvoiteita myy myös kotimainen Nordicfeel.fi-verkkokauppa! Minun onkin pitänyt mainita tästä jo useaan otteeseen blogin puolella, mutta olen asian aivan täysin unohtanut. 
Muistin aiheen kuitenkin pari viikkoa taaksepäin, kun työkaveri kertoi haluavansa VS:n tuoksun tuliaiseksi Losin reissulta. Samalla tuli tosiaan juteltua siitä, että tullimaksujen, postikulujen ja verojen vuoksi VS:ltä tilaaminen ainakin pienempien ostosten kohdalla kannattamatonta, mutta onneksi näitä saa nykyään tilattua myös Suomesta! 🙂

Omat lempparini noista body misteistä ovat tällä hetkellä ehdottomasti Strawberries & Champagne
 ja Sheer Love. Muistaakseni myös Mango Temptation ja Enchanted Apple olivat ihania.
Nuo vartalotuoksuthan ovat tavallisia hajuvesiä hieman miedompia, 
isommassa pullossa ja tarkoitettu siis vartalolle suihkittavaksi. 
Itselläni tuo iso pullo Strawberries & Champagnea on kestänyt lähes jokapäiväisessä käytössä jo tammikuusta lähtien, eikä vielä mennä edes puolivälissä pulloa! Eli oikein riittoisia ovat, hyvästä tuoksusta nyt puhumattakaan 😉 Eikä hintakaan (14,50e) vielä tee konkurssia kukkarolle.
NordicFeel on itselleni muutenkin täysin uusi kauneuden verkkokauppa. Tuotteita ja merkkejä näyttäisi löytyvän aivan laidasta laitaan, sekä hintojenkin olevan kohdillaan! Suosittelen kurkkaamaan!
Kaikki Victoria’s Secretin tuotteet löytyvät täältä ja tuo oma lempparini, 
Strawberries & Champagne-tuoksu taas täältä.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(21120360)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

9 vastausta artikkeliin “Victoria’s Secretin tuoksuja Suomesta”

 1. Mä olen hurahtanut kans! Omat bodymistini tilailin Parfyymi.fi:ltä ja oli kyllä mahtava ylläri, että VS:n tuotteita ylipäätään Suomeen sai noinkin näppärästi tilattua! ♥

  1. tässä suomessa (kokkolassa) uusi löytö paljon body mist lotion ,ja Mens frangrance ja kaikki.

 2. Pitipä heti tilata itsellekin tuota Strawberries & Champagne, ei ole todellakaan hinnalla pilattu ja kiitos vinkistä, en ollut aiemmin tiennytkään tästä verkkokaupasta.

 3. "Nordicfeel.fi –sivustostamme

  Tobias Fransson perusti NordicFeelin vuonna 2006 nimellä Parfymshopen, josta vuoden 2007 aikana muodostui Nordic Web Trading AB. Nykyisin NordicFeel on osa Nordic E-commerce Groupia minkä toiminnassa on myös NordicInk, joka myy mustetta sekä väriaineita netissä http://www.nordicInk.se.

  NordicFeelillä on yli 250 000 tyytyväistä asiakasta, jonka ansiosta olemme yksi Ruotsin suurimmista kauneustuotteisiin keskittyvistä nettikaupoista."

  Muuten kaikki ok.

 4. Noiden kahden lisäksi myös shopping4net niminen verkkokauppa myy noita lotioneja ja misteja 🙂 Olen tilannut sieltä ja parfyymista ja nordicfeelista ja kaikki ovat oikein kívoja ja hinnaltaan ok. Suosittelen lämpimästi. Kertokaa toki lisää paikkoja jos joku tietää. Itse omistan Midnight dare, enchanted apple, fresh sorbets(iced peach&violet),berry delight,true luxury ja pretty in pink lotionit. Kaikki aivan ihania! Kannattaa kokeilla myös niitä joissa kultahilettä eli niitä luminous lotioneja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.