Epätoivoisia toiveita tukan ihmekasvamisesta

Oujee, sain varattua vihdoin ja viimein viime viikolla ajan kampaajalle! Eli ensi viikolla tukkaa fiksailemaan. Pidennykset alkavat jo olla niin lirut, että joka-aamuinen hiuskriisi on sataprosenttisesti taattu. Nyt sitten suunnittelemaan, että millaista tukkaa sitä tällä kertaa tavoittelisi.

Ei sillä että se tavoite olisi tässä kahden vuoden aikana kovinkaan paljoa vaihtunut…eli kasvattaa se oma sävy takaisin. Olen kyllä maailman ailahtelevin mitä tulee näihin hiusasioihin, mutta ehkä se on naisille aivan normaalia?! 😀

Unelmahiuksia!
..ja unelmasävy!
Mikä nopeuttaisi hiusten kasvua? En malta nimittäin odottaa, että saan nämä huonokuntoiset latvat (tai latvat jotka ovat ennätyksellisen pitkät, 10cm 😀 Ihme ettei kuitenkaan tyveä myöten, heheh) kasvatettua pois. Onko ketään kohtalontovereita? 
Biotiinit, Priorinit ja muut hömpötykset ovat käytössä, mutta onko teillä vinkata mitään uutta tuotetta joka kenties olisi mennyt tältä kosmetiikka- ja kauneushullulta ohi? Nyt vinkkejä kehiin! 🙂

14 vastausta artikkeliin “Epätoivoisia toiveita tukan ihmekasvamisesta”

 1. RevitaLashilla taisi ripsiseerumin lisäksi olla seerumi hiuksille ja kulmakarvoille! Hiusseerumi oli kyllä muistaakseni aika hintava.. :/

 2. Ei kannata tupeerata tukkaa, ei kannata käyttää pidennyksiä jotka repii tukkaa.. Ei kannata käyttää lämpöä tukassa ja mahd. vähän kemikaaleja. 🙂

 3. Hih löydän niin itseni näistä sinun hiuspostauksistasi! Samojen asioiden kanssa kamppailen vuodesta toiseen ja siihen kaupan päälle tosiaan tuo oma ailahtelevainen mieil.. Itselläni oman sävyn kasvatus tyssää aina samassa kohdassa kun juurikasvu on pahimmillaan ja käyn vaalentamassa juurikasvun pois vain jotta voin aloittaa koko projektin alusta 🙂
  Minulla on myös ikuinen kasvatusprojekti menossa.. Kunnes kyllästyn kun en itse saa hiuksiani kivasti ja käyn lyhentämässä mallia, jotta voin taas aloittaa tämänkin projektin alusta! :DD

  Ennen raskautta luin Silica piihappogeelistä, joka monien kommenttien mukaan on oikea ihmeaine… Oletko kuullut tai kokeillut?

  Omakohtaista kokemusta ei vielä ole sinulle kertoa, mutta heti imetyksen jälkeen aion tuon kyllä kokeiluun ottaa..nimim. myöskin kaikki biotiinit( niin ihmisten kuin eläintenkin) ja priorinit kokeillut…

  1. IHanaa, että on kohtalontoveri! 😀 Olen kanssa lukenut tuosta piihappogeelistä.. Sitä pitäisi kyllä testata! 🙂 Kerro toki heti jos sen aloitat ja huomaat tuloksia!

  1. Priorin, jossa on nykyään biotiinia ja Kyäni-valmiste, jota nyt testailin. Ennen on ollut Piimax-biotin, Evonia, Biorion yms.. 🙂

 4. Itse syön Piimaxia (sitä perus piimax c + biotiini, niitä kun on erilaisia) ja mun mielestä se on kyllä vaikuttanut ehkä vähän hiusten kasvuun. Toinen asia, joka säännöllisesti eli noin kerran-kaksi viikossa käytettynä saa mun hiusten kasvun suorastaan räjähtään (enkä edes valehtele, kasvaa tukka noin puolet nopeempaa tällä keinolla mulla, että jos normisti vaikka 1cm kuukaudessa nii tällä tavalla sen 2cm) on kanelihoitismössöt. Siis pari ruokalusikallista kanelia hoitoaineen sekaan ja sitten päänahkaan hieroo sen (ja itse laitan kyllä ihan koko tukkaan ton mössön :D) ja antaa olla vähintään pari tunia. Ainoa miinus tässä on se järkyttävä kanelin haju, joka tukkaan jää. Eli tähän keinnon kun turvautuu niin saa haistella kanelia tukassaan. Kaneli tosiaan vilkastuttaa verenkiertoa, mikä aktivoi sitä hiusten kasvua. Niin ja toinen juttu, että kaneli helposti värjää hiuksia hieman punertaviksi. Itsellä ainakin tullut kevyttä punertavaa sävyä tukkaan aina kanelikuurien aikana 😀

  1. Ohoh tuo kaneli!! En ole kuullutkaan aiemmin! Harmi vaan, että on vaalea tukka, pelkään kokeilla koska olisi inhottavaa jos menisi tukka punaiseksi 😀 Herranjestas, 2cm!! Piimaxeja söin joskus, enkä oikeastaan huomannut mitään kun siinä on biotiinia niin vähän. Voisi kyllä ottaa uudelleen testiin 🙂

 5. Minä oon käyttäny joskus Cutrinin Bio+ Energen -sarjan shampoota ja seerumi:) Tuntu, että kun niitä vähän aikaa käytti niin hiukset kasvo reippaasti ja uusia vauvahiuksiakin puski jatkuvasti! Ei muistaakseen oo ees kovin kalliita, alle 15e/pullo (Sokkarilla ainaki myynnissä näitä). Cava kirjoitteli joskus blogissaan näistä 🙂

  -Riikka

  1. Mä oon kans joskus vuosia sitten käyttänyt sitä, olin jo itseasiassa unohtanut sen tyystin! 🙂 Sitä shampoota voisikin ostaa, se päänahkaseerumi vain oli siitä kurja, että rasvoitti tyveä ikävästi.

 6. Itse en luota niinkään noihin seerumeihin tai pilsuihin. Olen itse saanut hiukset kasvamaan nopeasti, simppelisti pesemällä hiukset vain tyvestä, sieltä mistä ne todella ovatkin likaiset. Myös oikea pesuaineen määrä rasittaa hiusta vähemmän! Pesun jälkeen hiusöljyä runsaalla kädellä. Hiuksia ei myös tulisi harjata märkänä. Ja lämpöraudat olen jättänyt kauas menneisyyteen! (mitä nyt välillä erikoistapauksissa vähän voi poiketa) Myös tangle teezer on auttanut hiuksia pysymään paremmassa kunnossa. Simppeliä, eikö? 🙂

  Saatan lätistä turhia ja oletkin kokeillut näitä keinoja jo 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.