Ostolakkoilua

Hellurei ja huh, koulutuspäivät ohi vihdoin! Ilmestyin aamulla koulutuspaikkaan 30min etuajassa syömään aamupalaa, nyt jälkeenpäin harmittaa että jäi aamu-unet lyhyemmiksi sen vuoksi, että oli jäänyt ohjelma epähuomiossa katsottua väärin.. Mutta parempi ajoissa kuin myöhässä 😉 Olen potenut koko viikon nuhaa ja kuumeilua, eipä ihmekkään että olo oli koko viime viikon hieman vetämätön. Ja ehdin vielä liputtaa, ettei ole tullut pariin kuukauteen sairastettua, prkl! 
Nyt kuitenkin Finrexiniä ja lepoa, onneksi nämä kaksi päivää eivät olleet muuta kun enintään henkisesti rankkoja uuden tiedon ja kuuntelun kannalta. Tulipa äsken kilistettyä lasillinen skumppaakin koulutus-rupeaman päättymisen kunniaksi. Tai oikeastaan vajaa puolikas lasillinen, heh.

Fresh! Ainakin tänään yritin vähän, enkä mennyt sillä nukkaantuneella pipolla 😀

Puhuinkin jo aikaisemmin siitä, että olen pyrkinyt vetämään nyt melkoista säästölinjaa reissun ja ihan muunkin säästämisen kannalta ja karsinut turhat shoppailut pois. Välillä iskee kamala ahdistus, kun tajuaa ettei vaaterekissä ihan tosissaan roiku muuta kuin ne samat vanhat vuosikausia vanhat retkut, eikä mitään muistikuvaa edellisistä kunnon vaateostoksista. Kuinka pinnallisesti sitä ajatteleekaan, ihan kuin tässä maailmassa ei enää pärjäisi ilman vaatteita. Totuushan on, että nuo kriiseilyt vaatteista ovat vain naisten päihin iskostuneita vainoharhaisia kuvitelmia. Ja kuinka paljon rahaa saakaan kulumaan vuositasolla turhiin ostoksiin? Käväisin eilen nopeasti Lindexissä ja ajattelin tänään, että kävisin ostamassa sieltä yhden kivan kauluspaidan jota eilen katselin. Mutta en kertakaikkiaan tohtinut laittaa 30 euroa kauluspaitaan! Mikä pihtari 😀
Olenkin päättänyt, että syksyllä kun raahaudun sinne kirpputorille vihdoin myymään, niin luovun ilman mitään tunnesiteitä kaikesta turhasta ja pyrin pitämään vaatekaapin niissä perusvaatteissa, joita tulee käytettyäkin. Kerta toisensa jälkeen huomaa nimittäin pukevansa töihinkin päälle aina ne samat tavisvaatteet, joten miksi ei tästäedespäinkin panostaa vastaavanlaisiin, joita tietää voivansa käyttää vuodesta toiseen. En voisi sanoa kyllä enää pariin vuoteen tehneeni kovasti mitään impulssiostoksia vaatteiden suhteen, eikä vaatteita yleensä jää vähälle käytölle. Tietysti noita vanhempia lukuunottamatta, jotka kummittelevat rekissä edelleen niiden kummallisten tunnesiteiden vuoksi, vaikka käyttökertoja on minimaalisesti viime vuosien aikana.

Mitä merkitystä sillä on minkään kannalta, mihin retkuun satun minäkin päivänä pukeutumaan?! Parhaan löydön tein kuitenkin tänään aamulla omasta vaatekaapista.. Nimittäin Ginan aleista muutamalla eurolla joskus yöpaidaksi ostetun mustan tunikan, jonka tongin esiin jostain kaapin perukoilta siivousta tehdessä. Noh, yöpaidalla mentiin siis tämä päivä ja pakko sanoa, että hyvä löytö oli. Nyt ja silloin vuosi sitten ;D
No mutta! Kaliforiniassa annan itselleni luvan shoppailla (jos se enää maistuu, hahah), joten siihen asti ja sen jälkeen voi pitää kukkaronnyörit visusti kiinni!
Ainiin ja ps. Mulla on edelleen myynnissä Michael Korsin konjakkinen (strutsinnahkajäljitelmää) Hamilton Large tote, koska aiemmalla myyntikerralla kaksi ostajaehdokasta eivät vastanneet sähköposteihin. Jokatapauksessa, pyynti on 200e plus postarit tai nouto, laukku on nimittäin erinomaisessa kunnossa! Laitan myöhemmin kuvia, mutta kiinnostuksensa saa myös osoittaa sivupalkin blogisähköpostiin ja asiasta voidaan neuvotella! 🙂
Tulipas pälinät! Huomenna julkaisen viimeistään Maylash-arvonnan voittajat!

5 vastausta artikkeliin “Ostolakkoilua”

  1. Flunssan ensioireisiin kannattaa otta isoja annoksia C-vitamiinia ja sinkkiä muutama päivä. Sinkkiä siis normaalilla annostuksella. Tämä coctail hidastaa virusten jakaantumista (tutkimus julkaistu Suomen Lääkärilehdessä muistaakseni marraskuussa 1998).

    Jos on herkkä kärsimään hengitystieoireista, ei kannata käyttää mitään asetosalisyylihappojohdannaisia sisältävää flunssalääkettä, sillä ne voivat pahentaa hengitystieoireita (Finrexin kuuluu näihin).

    Jos kuume nousee, parempi antaa sen tulla, sillä sehän juuri tappaa viruksia. Jos kuitenkin on kuume saatava alenemaan, niin mieluummin ibuprofeiinia (Ibuxin, Burana jne.) kuin mitään muuta käsikaupan tulehduskipulääkettä.

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

  2. Hahhaa, mäkin ostelin aina ihan mitä sattuu enkä paljoa miettinyt vaatteidenkaan kohdalla että tulenko tätäkään käyttämään, mutta sitten tulin raskaaksi ja se loppui kuin seinään! Raskausaikana katselin vaan vauvanvaatteita, ja vauvan synnyttyäkin ryntään ostamaan vaan hänelle vaatteita.. Pikku ahdistus tuli kun tajusin että on ainakin 1,5 v aikaa kun oon istelleni ostellut vaatteita!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.