Viisi asiaa minusta

Huomenta! Kolmas kahvikuppi menossa, yritän saada jotain tolkkua tähän hommaan, aivastelin nimittäin eilen illalla 2982875 kertaa ja sama jatkuu. Luojan kiitos muuten MTV3:lle tosiaan tuosta Huomenta Suomen paluusta!! Harmittaa maailman eniten, että ainoana aamuna kun en ohjelmaa satu katsomaan, niin on vieraana tietysti Ron ”Ridge” Moss ja missaan kun Lauri Karhuvaara kutsuu tätä vahingossa Ridgeksi, hahah!
Viime aikoina on alkanut ihan tosissaan ottamaan päähän tuon uuden iPhone 5:en akunkulutus. Lataan akun aamuisin täpötäyteen ja esimerkiksi eilen..en kuunnellut puhelimella musiikkia, whatsappasin pari kertaa, ja avasin nettiselaimenkin pari kertaa ja klo 16 akku välkyttää jo punaista alle 20% virtaa, vaikka puhelin oli 90% päivästä laukussa. Ihme touhua ja sama homma vaikka tyhjentäisi välimuistin. Melkein 3v vanhassa iPhone 4:sessakin oli vielä loppuvaiheessa parempi akunkesto. Muilla samaa ongelmaa?

Keksin painoksi vanhalle 10 asiaa minusta-haasteelle tämmöisen 5 asiaa minusta-haasteen itselleni..

Eli 5 asiaa minusta:

1. Halusin teininä niin kipeästi ruskeat silmät, että olin jo lähellä tuhlata rippirahani ruskeisiin piilareihin. Kävin jo kyselemässä niitä eri optikoilta, mutta loppujen lopuksi keksin sitten jotain muuta käyttöä rahoille. Taisi olla todennäköisesti Miss Sixtyn farkut tai Etniesin tennarit 😀 Ruskeat silmät haluaisin tosin edelleen, ne näyttävät kuitenkin sinisilmäisillä niin luonnottomilta, että olen jo ajat sitten luopunut siitä optiosta.

2. Luin myös joskus samassa iässä (14 :D) jotain Spirit Storen nettifoorumia ja siitä, että joku tyttö oli alkanut lottoamaan, jotta saisi ostettua uudet Miss Sixyt. Pidin tätä varsin hyvänä ideana, lottosin yhden kerran enkä voittanut. Siihen loppui se pelaaminen, hahah!

3. Menin alaluokilla säällä kun säällä niin aikaisin kouluun, että saatoin olla siellä jopa tuntia ennen koulun alkamista tai jopa ennenkö koulun ovet aamulla edes avattiin. Silloin ei ollut kovin mukavaa värjöitellä -30c pakkasessa ulkona. Silti aina lähdin kamalalla kiireellä kotoa, etten myöhästyisi ja olin aina ensimmäinen koululla! En ymmärrä 😀 Aamuvirkku jo silloin. Olen edelleen kaikkialla aina tosi ajoissa, tosin yritän etten menisi töihin kovin paljoa etuajassa miettimään työasioita, mutta yliaikaisin herään edelleen.
4. Pienenä halusin olla iso ja päättää omista asioista, asua omassa kodissa, käydä töissä ja olla ”aikuinen”. Nyt taas haluaisin olla pieni, ettei tarvitsisi stressata isojen ihmisten asioista. Kamalan vastuullista olla aikuinen! 😀
5. Olin vielä lukiossa täysin varma siitä, etten asuisi tämän ikäisenä Suomessa. Katselin jo joskus tuolloin kämppiä Jenkeistä, vissiin kuvittelin että sinne muutto olisi yhtä yksinkertaista kun muutto Jyväskylästä Helsinkiin ja töitä saisi aina..

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

7 vastausta artikkeliin “Viisi asiaa minusta”

 1. hei mulla on kanssa sama ongelma iphone 5 kanssa! vaikka yritän pitää näyttöä himmeellä ja sovellukset suljettuna :/
  Nykyään pitää melkein kantaa laturia laukussa, ettei akku simahda yllättäen kesken päivän : o

 2. Kokeile sellasta piilarisävyä kun honey. Se on melkein kun ruskee ja sopis sulle aivan varmasti! Ei oo sellanen synkänruskee yhtään 🙂 PAITSI jos jos haluat sellaset ihan tummat 😀

  Hahah toi kolmonen 😀 Olin ihan samanlainen pienenä 😀 Ja sain muutenkin aina ihan ihme ideoita, esim. hiihdin kouluun yms (koko matka oli melkein hiekotettu) 😀

 3. Hih, mä tein tuota samaa koulussa ja oon edelleen kauhee aamuvirkku… Herään kuudelta, jos meen kasiksi töihin, ja herään kuudelta myös, jos meen kympiksi! Saapahan rauhallisen aamun ja tehtyä hommia alta pois. 🙂 Kiva, kun olet alkanut postailemaan taas useammin!

 4. Mulla on iPhone 4, mutta siinä kans ihan surkea akku! Varsinkin jos vähänkään enemmän sitä käyttää niin ei kestä edes iltaan 🙁 Akun vaihto ei kyllä muistaakseni hirveän kallista ollut!

  Nomi

 5. Aloin heti googlaa tota asiaa kun oon itse menossa hankkimaan femmaa maanantaina (nyt 4, jonka akku kestää mielestäni ihan ookoo kun on tottunut, että ladattava on joka yö), ja löysin tällasia ratkaisuja:
  -sijaintipalvelut pois päältä
  -näyttö himmeämmälle
  -push ilmoitukset veke
  -akun kalibrointi (akku ihan tyhjäksi ja ihan täyteen)
  -passbook pois päältä

  varmaan oot ite jo googlannu asiaa mutta jos nyt joku hyötyisi

 6. Mulla on lumia 720, ja akku kestää 2-3 päivää ilman lataamisia, vaikka melko kovassa käytössä tuo onki 😀 aina oon watsappailemassa ja muuten vaan surffailemassa. Juuri tuo ratkaisikin että ostin tämän puhelimen

 7. Mäkin saatoin ala-asteella mennä välillä tuntiakin aikaisemmin kouluun. 😀 En missään nimessä halunnut myöhästyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.