Björn Axen Tools Magic Stylebrush!

Huhhuh, aikamoinen maanantai! Tai eivätkös ne aina ole? Olin aamulla niin kuutamolla herätessä, ettei tosikaan. Kyllä se arki aina lähtee sieltä vauhtiin kun tarpeeksi yrittää..
Käytiin eilen brunsseilemassa Kiilassa, jonne päästiin klo 13.15 kattaukselle sopivasti ilman pöytävarausta. Viimeisimmät brunssit on tullut vedettyä lähinnä Pacificossa aina sen läheisen sijainnin vuoksi, mutta itselleni se ei edelleenkään oikein uppoa. Piritassa plussana sijainti ja aurinkoinen (ja lämmin!) terassi, itse ruoalle en sielläkään antaisi täysiä pisteitä. Tähän mennessä kärkeen ovat brunssikokemuksista kiilanneet (kirjaimellisesti :D) Kiila ja Fazerin brunssi, mmm.. Seuraavaksi siis hyvissäajoin varailemaan Fazerille pöytää. Sunnuntaibrunsseilut ovat nimittäin ehdottomasti parhautta!
Brunssin jälkeen kierreltiin eilen muutamassa kaupassa ja kävin piruttain Sokoksella katsomassa, josko sitä himskatin käherrintä eli toisinsanoen Björn Axen Toolsin Magic stylebrushia jota ollaan tässä metsästetty varmaan useampi kuukausi. Viime viikolla kävin katsastamassa Hakaniemen Sokoksen jo neljännen kerran, turhaan. Nyt kuitenkin tärppäsi!! Ja kun on näin kauan jotain tavaraa etsiskellyt, niin sallittakoon se matkakassasta veks 😉

Kyseessähän on siis kuivien hiusten muotoiluun tarkoitettu pyöröharjan ja muotoilijan yhdistelmä. Eli siis pelastaja niinä aamuina, kun ei vaan kertakaikkiaan jaksaisi raahautua suihkuun tukkaa pesemään. Koska ainakaan tätä omaani ei ole tähän mennessä saanut muilla keinoilla taltutettua.
Valitsin kolmesta kokovaihtoehdosta keskimmäisen, eli 38mm pyöröharjan ja testaamaan oli päästävä heti! Olisi pitänyt ilmeisesti ottaa ”ennen”-kuva, niin järkyttävä oli nimittäin tuo lähtötilanne hiuksien suhteen. Sotkuinen pörrökasa toisinsanoen.
 
Vaan kylläpä luisti harja vaivattomasti ja selvitti jopa mun epätoivoisen pörrön! 😀 Ehdottoman hyvä ostos ja harmittaa etten ollut tosiaan tätä vielä aikaisemmin mistään löytänyt.. Tai toisinsanoen jaksanut raahautua keskustakauppoja kauemmas sitä etsimään.
Voin suositella lämpimästi muotoilijaa niille, jotka kuuluvat myöskin tähän aamuhiuskriiseilijöiden kerhoon. Olen aivan innoissani!!! 🙂 Huomenna odottaakin sitten kampaajakäynti ja en malta odottaa, mitä pääsen uudelle tukalle tällä ”loihtimaan”!
Muita tähän kihartimeen rakastuneita?

Yksi vastaus artikkeliin “Björn Axen Tools Magic Stylebrush!”

  1. paljonko tuolla oli hintaa? ja ennen ja jälkeen kuvia seuraavalta kerralta sitten, äkkiä!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.