Uusi tukka, hiuskriisi selätetty!

Tänään oli piiiitkä päivä ja tulin vasta pari tuntia sitten kotiin. Kävin tänään kampaajalla huollattamassa pidennykset ja nyt on taas hiuskriisi hetkeksi selätetty! 😉 Revin eilen puoleen yöhön asti vanhoja kylmäkeratiinipidennyksiä pois päästä kampaaja-aikaa säästääkseni ja aamulla olikin haikea näky peilistä, kun joutui pitkästä aikaa omaa tukkaa katsomaan.. Aina se ”järkytys” on yhtä suuri, vaikkei nyt välttämättä olisikaan mitään aihetta maailmanluokan kriisiin. 
Jo pelkästään oma tukka näytti jo paaljon paremmalta kampaajan ainoastaan föönattua sen, verrattuna aamupöhöön ja likaiseen omaan tukkaan verrattuna hahah. Osaisikin tehdä yhtä hyvän föönauksen kotona kun kampaajat taitavat! Mutta ehkäpä se uusi Magic Stylebrush auttaa hieman tässäkin asiassa.

 Maailman onnettominta iPhone-kuvaa iltahämärässä 😀

Tällä kertaa pistettiin Qhairin Johannan kanssa vaaleiden osioiden sekaan myös tummempaa oman hiuksen väristä tukkaa helpottamaan tätä oman värin kasvatusta. Tällä kertaa ei värjätty tukkaa lainkaan. Sanoin myös kampaajalle, että jos ehdotan blondausta seuraavan vuoden sisällä, ei tätä toivetta saa missään tapauksessa toteuttaa! Ehkäpä nyt pysytään taas kärryillä tässä kasvatusprojektissa. 
Ihmeteltiin nimittäin yhdessä niiden tynkähiusten (joista kirjoittelinkin jo pari viikkoa taaksepäin) lisäksi huimasti katkeilleita hiuksia. Katkeilu ei voi ainakaan pidennyksistä johtua, koska katkenneet hiukset ovat nimenomaan päällishiuksia. Ei keksitty mysteerille muuta selitystä, kun tosiaan vaalennuksen myötä haperoituneet latvat yhdistettynä varmasti keväiseen Indonesian aurinkoon, ei hyvä! Tässä taas muistutus siitä, että tämä vuosia kestänyt blondausputki sai päätöksen nyt. Ja ihan tosissaan myös!

Tuntuu hassulta olla taas pitkästä aikaa pidemmillä hiuksilla, kun aiemmat oli leikattu puolipitkään malliin. Vaihtelua välillä! 😉
Nyt riittää iltanettailut, mukavaa tiistain jatkoa myös sinne puolelle ruutua!

3 vastausta artikkeliin “Uusi tukka, hiuskriisi selätetty!”

  1. Mä kävin kans eilen kampaajalla ja nyt mun hiukset on aika lyhyet. Tai no ainakin jos vertaa siihen mitä ne oli aikaisemmin. Olkapäille asti nyt hiukset. Uutta väriäkin sain, tosin latvoihin se ei silleen ottanu, kun ne on mustat.

  2. Päädyitkö aloittamaan mitään uutta biotiini ym. tuotteita joista oli viime viikolla juttua?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.