SWISSWHITENING- Hampaat valkoisiksi!

Minua lähestyttiin joku aika sitten sähköpostitse Swiss Cliniciltä ja ehdotettiin pienimuotoista yhteistyötä, jonka myötä sain testiin pari heidän tuotteistaan. Swiss Clinic on itselleni jo ennestään tuttu, heidän hampaidenvalkaisupakettiaan olen nimittäin pari vuotta taaksepäin testannut hyvin tuloksin ja taas lähtee ennen lomaa pieni valkaisukausi käyntiin! Viime kerrasta onkin jo todella pitkä aika, keväällä piti laittaa käyntiin hampaidenvalkaisuprojekti, mutta unohdin asian aivan kokonaan..

Swiss Clinic on tosiaan Sveitsin Genevessä perustettu yritys, joka myy erinlaisia kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä  tuotteita, jotka ovat kaikki Sveitsissä kehitetty ja testattu. Tuotevalikoimaa löytyy tällä hetkellä eri ravinnelisistä ja ripsi-, sekä kulmakarvaseerumista aina näihin hampaidenvalkaisupaketteihin.

 Tässä tietoa SWISSWHITENING-valkaisupaketista lainattuna Swiss Clinicin verkkosivuilta: 

SWISS WHITENING – Professional hampaidenvalkaisu sopii sinulle, joka
haluat vaalentaa hampaitasi useita asteita nopeasti ja turvallisesti.
22% geeli vaikuttaa hampaisiisi 30-60 minuutin päivittäisessä käytössä,
kunnes olet saavuttanut haluamasi tuloksen. Usein haluttu tulos
saavutetaan jo 2-3 hoitokerran jälkeen.

 • 22% vahvuinen geeli tekee hampaistasi valkoiset nopeasti, helposti ja turvallisesti
 • Uusi koostumus – ei kipua!
 • 36 hoitoa samassa paketissa
 • Sama hoito kuin hammaslääkärissä, mutta 70-90% edullisemmin!
 • Suosittu tuote Euroopassa – yli 800 000 tyytyväistä asiakasta
 • Swiss Clinicin hammashoitajien maksuton neuvonta

SWISS WHITENING -Professional hampaidenvalkaisu sisältää:

 • 10ml Swiss Clinic hampaidenvalkaisugeeliä (riittää 36 hoitokertaan)
 • 3 kpl räätälöitäviä muotoiltavia hammaskiskoja (1 lisäkappale varalle)
 • Säilytysrasia kiskoille
 • Täydellinen hoito-ohje suomeksi

Paketti sisältää tosiaan valkaisumuotit, jotka pehmennetään kaatamalla kiehuvaa vettä astiaan jonka jälkeen muotit muotoillaan suussa omiin hampaisiin sopiviksi. Muotoilun avulla myös valkaisutulos on tasainen, kun geeliä levittyy kaikkialle hampaisiin tasaisesti.

Itselläni valkaisutulos oli jo ensimmäisellä kerralla aivan huomattava ja monet ystävät tulivat kysymään, että olenko valkaissut hampaitani. Itse olen pitänyt muotteja suussa yleensä noin 45-50min, kun suositus on 30-50min. Yhden paketin geeli riittää jopa 36:een valkaisukertaan ja mikä kätevää, voi Swiss Cliniciltä tilata myös geeliä erikseen, mikäli se pääsee loppumaan! 🙂

Itse voin lämpimästi oman kokeiluni pohjalta suositella Swiss Clinicin valkaisupakettia. Huomasin juuri, että paketti on tällä hetkellä Swiss Clinicin verkkokaupassa tarjouksessa 69 eurolla (normaalisti 199e) ja löydät sen täältä!

Tarjous koskee myös SWISSWHITENING Sensitiveä, joka on tarkoitettu herkille hampaille ja ikenille. Välillä valkaisutuotteet saattavat vihloa seuraavana päivänä, mutta tähän olen käyttänyt vanhaa kikkaa, eli pessyt hampaat viikkon ennen valkaisukuuria vihlovien hampaiden tahnalla ja jatkanut tätä kuurin yli, toimii!

Swiss Clinicin koko tuotevalikoiman löydät täältä!

Yksi vastaus artikkeliin “SWISSWHITENING- Hampaat valkoisiksi!”

 1. Paljonko geeliä sulla kuluu yhdellä käyttökerralla? 🙂 Itselläni sama setti, mutten ole vielä ehtinyt testata. Ohjeissa kun ei lukenut mitään millimäärää paljonko yhteen kertaan tarvitsee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.