Sunday

Huomenta ja ihanaa sunnuntaita! Nousin vasta hetki sitten sängystä ylös, tuli nimittäin aamulla valvottua hetki jonka jälkeen kävin uudelleen unten maille. Onneksi sunnuntai onkin köllöttelyä varten 🙂 Ja tulihan jo ukkonenkin vähän jyristyä äsken syyskuun kunniaksi. Apua, syyskuu!
Tehtiin eilen loppusiivous poikaystävän asuntoon ja raahattiin loputkin tavarat mun luokse mitä siellä on ollut sillä aikaa kun kämppä on ollut vuokralla. Meinaa tällä hetkellä olla hieman ahdasta kun täällä 30m2 yksiössä on nyt kaksi surffilautaa, lumilauta, kahden ihmisen kengät ja vaatteet, kaksi telkkaria.. Eli sinne kirppikselle siis oivasti ainakin myytävää, kun noita kaappeja alkaa taas kerran siistimään ylimääräisestä.

Perjantaina töihin lähdössä..
Meilläpä on nyt isompi telkkari! Ja stereot! Täytyy vain keksiä minne tuon mun pienen valkoisen töllön työntäisi, harmittaa nimittäin pistää piiloon. Kuinka unelma olisi, jos jaksaisi jollain ilveellä kytkeä sen niin että voisi katsella parvella 😉 Katsoin muuten eilen Svenska Hollywoodfruarien uutta tuottista netistä, oli näköjään pari viikkoa sitten alkanut.
Kohta lähdetään haukkaamaan myöhäistä lounasta lähiravintolasta ja sitten köllimään sohvalle. Täytyy keräillä voimia tulevaa viikkoa varten!
Rentouttavaa sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.