Avokadopastaa ja kuulumisia

Huomenta! Tämäkin viikko on vierähtänyt pikkutoipilasta hoitaessa ja töissä, joten en ole taas ehtinyt blogia miettiä kun muu elämä on mennyt edelle.. Lähiaikoina on ollut muitakin ikäviä asioita, harmittaa että kaikki iskevät samaan aikaan. Pahoittelen, mutta toivon että ymmärrätte! Kommentteihinkin pitäisi lähipäivinä vastailla, joten pientä kärsivällisyyttä, kyllä sekin vielä tapahtuu 😀 Ainiin ja lomaan on parin päivän päästä enää kaksi viikkoa aikaa. Eli sitä odotellessa!!


Saatiin eilen tietää tulokset Bixun leikkauksesta. Selvisi, että pallukat olivat maitorauhaskudoksen liikakasvua, joten valtavan suuri kivi vierähti illalla sydämeltä! Eli toista leikkausta ei jouduta vielä ainakaan hetkeen tekemään, koska todennäköisesti loputkin muhkurat ovat tätä samaa.. Huh! Nyt voi unohtaa tältä erää kasvain-panikoinnin.

Kokkailtiin poikaystävän kanssa viikonloppuna avokadopastaa, josta on kuulemani mukaan tullut lähiaikoina varsinainen hitti! Itse en ollut tuota vielä koskaan maistanut ja ideakin lähteä tuota kokeilemaan oli itseasiassa miehen 😀 Mutta hyvää oli, mmm…

Nyt loput aamupuuhat ja koiran kanssa ulos. Mukavaa keskiviikkoa!

4 vastausta artikkeliin “Avokadopastaa ja kuulumisia”

  1. Tsemppiä pikkutoipilaalleja hoitajille!! Olipa helpottava tieto ettei mitään pahanlaatuista ollut.

  2. lähiaikoina hitti? eiks tätä hehkutettu joku vuos sit? 😀
    mutta hienoa että saitte hyviä uutisia pahkuroiden suhteen!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.