iphonekuvapläjäys

Mennään jo torstaissa.. Jotenkin nämä viikot tuntuvat nykyään menevän normaalia nopeammin, niin työ- kuin vapaapäivätkin. Viikonloppujen osalta tuo nyt ei ole niinkään hyvä asia, kun tuntuu että ne kaksi päivää hujahtavat aina silmänräpäyksessä eikä ole ehtinyt tehdä oikein mitään.
Olen yrittänyt pähkäillä, että minkä reissukassan pistäisin seuraavaksi pystyyn. Yksi päivä googlettelin Islannista ja alkoi yllättäen kiinnostaa sinne lähtö. Islanti nyt on kovin kaukana rantalomasta, mutta tuo maa olisi oikein kiinnostava joskus nähdä! Mutta rantalomakin houkuttelisi oikein kovasti ensi talvena tai keväällä… Nyt vain sitten haaveilemaan 🙂
Selailin tosiaan eilen vanhoja ja supervanhoja kuvia iPhonesta ja lisäilin jotain kuvia tänne tylsyyksissäni..

Tuo keväinen tumma tyvikasvu oli kiva!
Hawaiii
Taas lähiaikoina olen laukkuhaaveillut.. Haluan uuden!!

Bixuliini <3

Toissakesänä..
Lähiaikoina on alkanut tympimään taas omat kynnet ja pariin otteeseen olen meinannut sortua taas geelikynsiin.. Ehkä olisi aiheellista käydä nyt siellä geelilakkauksessa, jos se ei kerta omaa kynttä vaurioita?!
Olinpas blondi viime syksynä..

Palataan myöhemmin, nyt lähden puurtamaan!

14 vastausta artikkeliin “iphonekuvapläjäys”

  1. Kivoja kuvia taas kerran! 🙂 Hei tuli mieleen, että oletko koskaan esitellyt tarkemmin työpukeutumistasi? Miten yhdistelet vaatteita jne?

    1. En ole, piti joskus esitellä mutta tulin siihen tulokseen, että se on niin tylsää ettei ketään kiinnosta 😀 heitän aamulla päälle nykyään mitä ekana sattuu käteen heheh

  2. Oj laukkuhaaveilua <3 Sun kaikki laukut on niin ihania, mulle saa myydä minkä tahansa vanhoista 😀

  3. Islanti on kyllä todella kokemisen arvoinen! Oon ite reissannut paljon, mutta tuo on ehdottomasti hienoin kohde missä oon koskaan ollut. NIIIIIIIN kaunis ja huikea ettei mitään rajaa. En usko että kukaan vois pettyä (paitsi jos ei lähde Reykjavikista kauemmas, minusta parhaat jutut oli sen ulkopuolella vaikka ihan symppis paikka olikin). Islannis taitaa nykysin olla ihan järkevän hintastakin. Se tietty rajoittaa et siel melkein pitäs sillon heinäkuussa käydä, ainoa mahis jos haluaa päästä sinne sisämaahan hienoimmille mestoille, muuten ne tiet on jään ym takia ajokelvottomia. Meillä sattui aikanaan vielä hellekelit, eli tuli aurinkoloma samalla (hehheh), mut se tais kyllä olla aika poikkeuksellista… 😉

  4. ja emmä apua tartte, kiitti vaa, ku on jo täydellisen virheetön iho 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.