Skyr banaanirahka- uusi lemppari ja alekoodia!

Lauantaista huomenta! Tänään oli aikainen herätys lauantaille, ihmeen hyvin kuitenkin sai kömmittyä ylös jo kahdeksan jälkeen. Blogille ehti kertyä taas parin päivän tauko ja kuten sanoin, viimeaikoina on Bixun tapauksen jälkeen ollut muutakin ikävää tapahtumaa ja lähdenkin tänään Kuopioon katsomaan isääni sairaalaan. Olen ollut melko maissa koko viikon, mutta kaikesta selvitään! 
En jaksa asiaa sen koommin puida ennenkö asiasta selviää lisätietoa viimeistään huomenna. Onneksi Tomppa patisti kanssaan eilen illalla 5km juoksulenkille sen jälkeen kun olin nyhvännyt koko päivän sisällä. Kyllä lenkki aina piristää ja ihanaa huomata, että ulkona tarkenee edelleen juosta shortseissa ja topissa syyskuussa! Keli oli nimittäin eilen mitä mahtavin lenkkeilylle, ei liian kylmä eikä kuuma. Kunpa nämä säät säilyisivät vielä ainakin muutaman viikon 🙂

Kerkesinkin jo Instagramin puolella hehkuttaa Skyrin uutta banaanirahkaa, jota maistoin ensimmäistä kertaa tällä viikolla. Olin jo aikaisemmin nähnyt tätä kylmähyllyssä, mutta jotenkin ajatellut ettei banaaninmakuinen rahka nyt vain voi olla hyvää ja pysynyt siinä kuningatarmarjassa. Yllätyin kuitenkin positiivisesti ja tätä onkin mussutetty nyt kolme päivää putkeen, niiin herkkua! Eikä tässäkään lisättyä sokeria kuten osassa Skyr-rahkoista. Ostin testiin myös uuden uuniomena-Skyrin, jota en vielä ole ehtinyt maistamaan. Raportoin sitten kokemuksista 😉

Nyt täytyy alkaa pakkailemaan reissua  varten. Mutta mitä hyvää ravintolaa suosittelisitte Kuopiossa?! Vinkkejä otetaan vastaan!

Ainiin ja sain teille jakoon alennuskoodin Zalandolle! Koodi FALL10FI antaa -10% alennuksen kaikista yli 50e tilauksista ja on voimassa 22.9.2013 saakka! Hyvä syy kurkkia syysuutuuksia 🙂 Zalandolle TÄSTÄ!

Autumn women 728x90

6 vastausta artikkeliin “Skyr banaanirahka- uusi lemppari ja alekoodia!”

  1. Kuopiossa kannattaa mennä Osiin (löytyy fine dining sekä brasserie), Trattoria Sorrentoon (oikeeta italalialaista), Intro on myös ihan jees ja siinä on istuskelubaarikin samassa 🙂

    Myös Isä Camillo on aikas hyvä ja Kummisetä myöskin 🙂

  2. Mä olen myös ihastunut Skyr -rahkoihin, ne maistuu hyvältä ja on helppo ottaa mukaan kun ei tartte mitään kaveria raahata rahkalle. Mä kun en pysty pelkiltään syömään tavallista rahkaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.